Krainová zůstala stát jako opařená! Třináctiletý syn za volantem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krainová zůstala stát jako opařená! Třináctiletý syn za volantem

Simona Krainová se svými syny
Simona Krainová se svými syny (Instagram, archiv)

Občas česká topmodelka Simona Krainová (50) dostává od svých sledujících pořádné »čoudy« a běduje, občas tomu chodí naproti. Tentokrát si myslela, že si vyloženě naběhla a dostane co proto. Reakce veřejnosti ji ale nechala leda tak stát s ústy dokořán! 

Topmodelka Simona Krainová často provokuje a sem tam své fanoušky, chtě i nechtě, vytočí doběla. I tentokrát si hrála s ohněm, když na svém instagramovém profilu zveřejnila video s třináctiletým synem Maxem. Toho si táta Karel Vágner ml. posadil za volantem na klín a nechal ho řídit auto v prázdné ulici. Mohl by z toho být pořádný průšvih, a ne všem se tento typ zábavy zamlouvá. Toho si modelka byla dozajista dobře vědoma, když video sdílela na Instagramu.

Simona Krainová: Pravda o jejích nemovitostech!

Video se připravuje ...

K jejímu překvapení se ale žádná lavina kritiky nestrhla, ba naopak! Mnozí v komentářích zavzpomínali na doby, kdy i je v dětství rodiče tímto způsobem seznamovali s řízením vozidla. „Otec mě učil řídit ve třinácti, abych ho mohla prej vyzvedávat v hospodě,“ zavzpomínala s humorem jedna ze Simoniných fanynek. Video vyvolalo nostalgii i u miliardáře a bývalého automobilového závodníka Richarda Chlada (61).

„Skvělá práce, tak to má být. Já řídil auto jako řidič už od jedenácti let, kdy mě táta nechával jezdit po okreskách, ale v tu dobu jsme měli raději motokrosovou motorku,“ cituje miliardáře server Super.cz. Na své řidičské začátky zavzpomínali s úsměvem i další sledující topmodelky, která tentokrát, ač patrně nechtěně, vyvázla. Jestli čekala průtrž hejtů, musela se hodně divit, co lidé dovedou tolerovat…



Přečtěte si
pragver
18. 2. 2024 • 23:16

Že drží volant auta mě nepřekvapuje, ale že ve 13ti letech ještě sedí tátovi na klíně ....? To už jsme někteří v jeho věku sami i parkovali !

Jana Mauerova
17. 2. 2024 • 19:38

Bože zase ta vyžilá blbka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.