Krainová hrozí žalobou! Nestoudný návrh hvězdě Zlaté labutě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krainová hrozí žalobou! Nestoudný návrh hvězdě Zlaté labutě

Simona Krainová
Simona Krainová (Marek Pátek )

Jen co si topmodelka Simona Krainová (50) založila profil na lechtivé platformě OnlyFans, už se začaly nabídky na focení a sdílení erotického obsahu hrnout i dalším známým tvářím. Naposled se návrhem na spolupráci »pochlubila« seriálová herečka Hana Kusnjerová (38).

Nejprve zvedla vlnu kontroverze, nakonec Simona Krainová patrně otevřela brány do světa, z něhož se sypou slušné peníze a kde počet uživatelů stále stoupá. Někdo se tam hrne dobrovolně, jiní nemají na takový přivýdělek ani pomyšlení, a přesto nečekanou nabídku obdrží.

Simona Krainová křtila svůj žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Manžel jen koukal

Video se připravuje ...

S tím má ostatně zkušenosti i herečka Hana Kusnjerová, kterou kontaktovala žena prezentující se jako marketingová manažerka OnlyFans. „Pár fotek a za měsíc by to ve vašem případě bylo 110 tisíc Kč v prvních třech měsících,“ nabídla hvězdě Zlatá labuť. „Ještě zmíním, že nejde o sex, jde čistě o vaše nahé fotografie, kde jste celá vidět, či fotky zblízka prsou nebo chodidel,“ dodala s tím, že by si herečka mohla přijít i na cca 400 tisíc korun měsíčně (údajně) po vzoru Simony Krainové.

Tento návrh, jenž působil přinejmenším podezřele, nenechal topmodelku chladnou. Jak plyne ze slov Krainové, neznámou ženu patrně nelze považovat za skutečnou manažerku. „Miluju všechny ty příživníky a rádoby manažery OnlyFans, co na mně parazitují,“ reagovala na podivnou nabídku herečce Simona a nebála se i přitvrdit. „Drahá teto manažerko, jsi vedle, jak ta jedle. Nauč se počítat a neber si mě do pusy, nebo tě zažaluju,“ cituje českou topmodelku server eXtra.cz.

Simona Krainová odhalila zákulisí focení sexy kalendáře

Video se připravuje ...

Samotná herečka nabídku nebrala příliš vážně a spíše si z celé situace udělala legraci. „Tak začínám sbírat materiál,“ zvěčnila se během návštěvy tělocvičny Hana Kusnjerová, jež na nabídku patrně nekývla.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
12. 10. 2023 • 23:25

A z děveček náhle ď..ky stanou se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.