Jestli existuje něco, co modelka Simona Krainová (50) nesnese, tak je to nuda. V jejích dlouhých blond loknách už ji každý zná, proto se rozhodla pro výraznou změnu. Co na ni říkáte?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Na té fotce to snad ani není ona. Upravila si ji tak, že není k poznání. Takový nos vůbec nemá, ani pás. Ona má chlapeckou postavu. Ty její fotoúpravy jsou fakt směšné. Takhle zakomplexovaní stárnoucí babu neznám! Bohužel, její arogance, sebestřednost, nafoukanost , tupost vyrovnává trapnými hláškami a fotoshopem. Osoba bez sebereflexe. Ta se musí zákonitě pomátnout s každým dalším rokem, ti bude horší a horší.A nejvíc mě dojimají její fanatické obdivovatelky, když píší o tom, že ji závidíme. Díky bohu, ani jednu z jejích vlastností nemám a tudíž, není co závidět 😂
Simona vypadá skvěle a každá z vás si v duchu řekne , " co já bych za to dala..." !
Ono to hodně bolí, přiznat jiné ženě poklonu obzvláště, když nitro sužuje závist, vztek a sama vypadám jak reklama na vepřovou konzervu. Že ? 🤣
Na fotce ve spodním prádle si není vůbec podobná... je to vůbec ona? Podle mě přestřelila a neumí stárnout, hezká ženská to je, ale...není to jen o kráse...právě to ostatní pokulhává, ale peníze se hodí vždycky, to chápu...ale za jakou cenu. Přeji prima život a kluci ať jsou zdraví na duši i na těle.