Pořádná potupa pro Kerndlovou: Holka za peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pořádná potupa pro Kerndlovou: Holka za peníze

Tereza vystavila své dokonalé tělo.
Tereza vystavila své dokonalé tělo. (Foto Aha! – David Kundrát, Instagram)

Ačkoli zpěvačka Tereza Kerndlová (36) žije velkou část roku za hranicemi svého domova, její aktivity na sociálních sítích stále budí zájem. Nedávno svým fanouškům pořádně zatopila pod kotlem - ovšem přišla i nepěkná odezva. 

Tělo jako dělo. Jinak to říct snad ani nejde. Dcera Ladislava Kerndla je pořádná kost, i když už se pomalými krůčky blíží k prahu čtyřicítky. A své přednosti si moc dobře uvědomuje. Dokonalé křivky totiž čas od času vystaví na sociálních sítích a zatímco od mužů sklízí ovace, některé sledující mají potřebu její nahotu usměrnit.

Útok na Kerndlovou za očkování! A Vondráčková poslala šmírákům drsný vzkaz

Video se připravuje ...

Zvlášť poslední snímek, kde Kerndlová pózuje v transparentních plavkách, vyvolal pořádné haló. Materiál totiž odhaluje i obrysy jejích ňader. V době, kdy už se i české topmpodelky veřejně vystavují zcela nahé za peníze na OnlyFans to není patrně nic nepřípustného - nicméně někteří mají jiný názor.

„Toto má jaký přínos pro instagram? Působíte jako levná holka, což neumí nic jiného než se ukazovat. Zamakejte raději na zpěvu, když už jste zpěvačka,“ přistálo jí například do komentářů pod sexy fotky. 

Tereza Kerndlová: Vánoce na Moravě, Nový rok už ve španělském domově

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AliAlice
7. 3. 2024 • 13:22

Nemyslím,že by to byla šlápota/má jednoho stálého partnera/...ale ona je spíš zamilovaná sama do sebe,a proto se pořád předvádí !!

AliAlice
7. 3. 2024 • 13:22

Nemyslím,že by to byla šlápota/má jednoho stálého partnera/...ale ona je spíš zamilovaná sama do sebe,a proto se pořád předvádí !!

ELLA Průšová
6. 3. 2024 • 22:17

Je to jen šlá-po-ta!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.