Muži jdou do kolen: Kerndlová ukázala prsa v průhledné síťovině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Muži jdou do kolen: Kerndlová ukázala prsa v průhledné síťovině

Slunečné Španělsko jí evidentně svědčí.
Slunečné Španělsko jí evidentně svědčí. (Foto Aha! – David Kundrát, Instagram)

Před několika měsíci oznámila zpěvačka Tereza Kerndlová (36) pozastavení své pěvecké kariéry na několik let. Tereza nejen, že nekoncertuje, ale začala zanedbávat i fanoušky na sociálních sítích.

Nejspíš si to i sama uvědomila a tak si pro ně připravila žhavou sérii tří fotek, na kterých hrají hlavní roli její vnady. Tereza se totiž předvedla v poloprůhledných bodýčkách! Figuru má neskutečnou, to se jí musí nechat. K fotografiím však přidala i zajímavý vzkaz.

 

Sexy Tereza Kerndlová

 

Jazzman Laďa Kerndl a jeho žena Milada: Rakovinu společně porazili už potřetí!

Video se připravuje ...

„Vím, že vás poslední dobou hodně zanedbávám, ale za pár měsíců snad budu pro vás mít hezké překvapení! Vaše T.," napsala Kerndlová. Její sledující nešetřili chválou. „Jedna neskutečně krásná, charismatická a sexy žena," napsal jeden z nich. „Terezko, moc sluší, máš úžasnou figuru," přidala se další. Pod jejím příspěvkem se samozřejmě začalo spekulovat o tom, jaké překvapení zpěvačka chystá. Jeden z fanoušků pronesl, že by mohlo jít o účet na platformě OnlyFans, kterému teď kraluje Simona Krainová (50). To však Tereza okamžitě vyvrátila. Tak se asi skutečně budeme muset nechat překvapit.

Nedaleko domu Tereza Kerndlové v Esteponě zuří požár.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584341
25. 9. 2023 • 16:35

Kteří muži jdou do kolen? A z čeho?

pragver
25. 9. 2023 • 08:38

Solární baronka se nám tímto prostě snaží vykompenzovat solární daň, která se nám všem účtuje na fakturách za obnovitelné zdroje. My všichni jí prostě přispíváme na to, aby se mohla válet v přepychu a z nudy nám za to v Blesku nebo v AHA nastavuje vnady v průhledné síťovině !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.