Tajný fígl Anety Krejčíkové: Ukázala nová prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajný fígl Anety Krejčíkové: Ukázala nová prsa

Aneta Krejčíková ukázala pásky, co jí drží prsa
Aneta Krejčíková ukázala pásky, co jí drží prsa (Instagram)

Už to není jen Ornella Koktová (30), kdo propaguje speciální pásky držící poprsí. Nyní se k ní přidala další vnadná kráska, Aneta Krejčíková (32). Herečka si sice nedávno nechala své přírodní pětky upravit, její dekolt je ale pořád dechberoucí!

Jak se ukázalo, nekorunovaná královna českých nahých scén (seriály Volha či Rapl, filmy Poupata, Všiváci) si nenechala ňadra zmenšit, šlo spíše o jejich modelaci. „Jsou jen vejš,“ upřesnila Aneta na sociální síti.

Seriál Ulice: Aneta Krejčíková o prvních láskách svých dětí

Video se připravuje ...

Hvězda seriálu Ulice si tak konečně mohla dovolit vyjít na veřejnost v topech, jaké by ještě před pár měsíci její vnady rozhodně neudržely. Už se nebojí ani halenek s odhalenými zády, na které také musela v minulosti kvůli své »výbavě« zapomenout.

Má totiž super pomůcku, speciální tělové pásky, s nimiž ve videu seznámila své sledující. „Tohle je taková pecka, buchty!“ libovala si šťastně. „Tahle páska je pro mě už nějakej čas nepostradatelnej kousek tajnýho spodního prádla,“ dodala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.