Kerndlová září štěstím! Ve Španělsku měla hodně vzácnou návštěvu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kerndlová září štěstím! Ve Španělsku měla hodně vzácnou návštěvu

Tereza Kerndlová ve Španělsku
Tereza Kerndlová ve Španělsku (instagram)

Domov je tam, kde je rodina. To ví i zpěvačka Tereza Kerndlová (37), která střídavě bydlí v Česku a Španělsku. Své rodiče vídá nepravidelně, což zpěvačku pochopitelně mrzí. Náprava proto byla víc než nutná.

Nechtěla se vázat jen k domovině, a tak se rozletěla do Španělska, kde si s manželem Reném Mayerem pořídila luxusní vilu. Na poloostrově tráví spoustu času, a ačkoli dnes existuje řada možností, jak se svými blízkými navázat alespoň virtuální kontakt, ten fyzický nic nenahradí.

Jazzman Laďa Kerndl a jeho žena Milada: Rakovinu společně porazili už potřetí!

Video se připravuje ...

Velkou radost tak zpěvačka pocítila v momentě, kdy ve svém luxusním španělském příbytku mohla přivítat rodiče. „Každá chvíle v životě je vzácná! Oni jsou vzácní! Nechej jim tu pár srdíček, jestli budeš chtít…“ napsala Kerndlová k dojemnému instagramovému videu s tátou Láďou (78) a maminkou Miladou (67). Rodina je zkrátka základ, a přestože se nevídají tak pravidelně, společné pouto je stále pevné.



Přečtěte si
Uživatel_973012
6. 3. 2024 • 23:23

Taky jsem dnes měl návštěvu. Nejen ta křehotinka co se ráda svlíká

pragver
6. 3. 2024 • 14:53

A v takovém luxusu si žijí solární baroni, kterým každý z nás měsíčně přispívá sazbou na obnovitelné zdroje ! A mají ještě tu drzost se nám takhle předvádět a připomínat ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.