Žádné slitování s Dádou: Slováček konečně přiznal barvu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Žádné slitování s Dádou: Slováček konečně přiznal barvu

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (archiv Blesku)

Kauza okolo autonehody Dády Patrasové (67) je u konce. Pro Dádu padl jasný trest - dva roky zákazu řízení a dvěstětisícová pokuta. Její manžel Felix Slováček (80) se k celé situaci dlouho odmítal vyjádřit. To se teď ale změnilo.

„Podívejte, tohle já nedokážu posoudit. Já si myslím, že jsou určité zákony a soud jedná podle zákonů, které musí určit. Jestliže se Dáda něčeho takového dopustila, tak za to musí zaplatit a trpět,” vysvětlil deníku eXtra.cz. Přiznal však, že Patrasovou celá situace mrzí. „Ona toho opravdu hodně lituje,” řekl také. 

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...

Dříve se přitom vyjádření k chybě své manželky zdráhal. „Nezlobte se, ale nemá cenu k tomu cokoli říkat. Neměl bych ani jak se k tomu vyjadřovat. Nemá to smysl,“ omlouval se. 

Zda byla Patrasová pod vlivem alkoholu nikdo na přímo nepotvrdil. Herečka se na místě odmítla podrobit dechové zkoušce. „To nebylo pod žádným vlivem alkoholu. Nikdo mi nebral krev, nikdo mi nedával dýchnout,“ mluvila tehdy s tím, že příčinou nehody byla závada na vozidle. 

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
11. 9. 2023 • 14:57

Kdyby se Slováček. neku. r, Patrasová by nechlastala. Měla mu dát dávno kopačky, škaredému, promiskuitními, hloupému dědkovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.