Soukup drsně o tchyni století Žilkové a pivaři Dopitovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Soukup drsně o tchyni století Žilkové a pivaři Dopitovi

Expartner Jaromír Soukup
Expartner Jaromír Soukup (David Kundrát)

To, že mediální magnát Jaromír Soukup (54) nemá se svou expartnerkou Agátou Hanychovou (38) dobré vztahy, není žádným tajemstvím. Nyní ale miliardář přiznal, že v lásce nemá ani její maminku Veroniku Žilkovou (62), kterou nazval „tchyní století“. Když už byl v tom, vzal si na paškál Mirka Dopitu (39), Agátina manžela.

Od doby, co šli Jaromír s Agátou od sebe, mezi nimi panuje zlá krev. Většinou se hádají kvůli jejich společné dceři Rozárce a jejich poslední spor byl opravdu bouřlivý.Agáta totiž nedávno odjela s manželem a dětmi Kryšpínem a Miou na výlet do Paříže a dcerku Rózu nechala na hlídání babičce Žilkové. To Soukupa doslova rozzuřilo.

„Paní Žilková nemá právo pečovat o Rozárku bez mého souhlasu. Soudní spory a odloučení od mé dcery zahájila její dcera, paní Dopitová, tak si nemůže stěžovat, že trvám na dodržování pravidel určených soudem. O odjezdu paní Dopitové na 4 dny a odložení Rozárky třetím osobám neznámo kde jsem nevěděl,“ vysvětlil šéf TV Barrandov pro Expres.cz.

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...

Veronika k Jaromírovi nikdy žádné velké sympatie nechovala. To koneckonců potvrdil i on sám. „Žilkovou jsem viděl čtyřikrát v životě, z toho jednou v televizi. Tchyně století mne pozvala jednou za rok a půl na oběd. Jednou,“ vyčetl Jaromír Veronice. Když už byl v ráži, podělil se i o svůj dojem z Miroslava Dopity. Dopitu jsem viděl dvakrát. Jednou na bizarním paintballu k narozeninám jeho synáčka, kde neřekl nic kromě slova pivo. Pak jsem ho našel po narození Rozárky rozvaleného v obýváku, že si jako přijel pro toho Kryšpína,“ dodal miliardář.

Obří útok na Ukrajinu. Agáta platí desetitisíce kvůli Soukupovi. Kdo zastoupí Karla III?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
22. 2. 2024 • 19:32

Co si zavařili, to mají a zcela zbytečně, žádné dítě a byl by pokoj, ani jeden to neměl zapotřebí dělat si další dítě. Soukup si vyrobil spíš vnouče, sám má už staré děti a kdoví, zda už není dědkem.

bella.
22. 2. 2024 • 00:55

bella.
22. 2. 2024 • 00:53

Dopita je to na svůj věk vyžilá troska
Agáta se stejně vdala z hecu, naštvaná, že Soukup zdrhl taky.Ale byla ve Spanělskul byla v NYC i s tou Kordulou je hostil, dostávala šperky, dostala auto a nic, než že porodila.Makat ji nikdo nezná a tupá je hrozně.Tím pádem ale neví co je to vášeň pro práci, disciplína, odpovědnost a stress.Ona jen rodí, prodává čepice, nebo sukně, pomlouvá kde koho a myslí, že je bůhvíco.

bella.
22. 2. 2024 • 00:49

bella.
22. 2. 2024 • 00:49

defakto
------
ona neopustila jeho, on utekl od ní.Asi tak, jako zdrhli ti předchozí a i předchozí od její mámy štěkny!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.