Potyčka Žilkové s bezdomovci: Vyvázla tak tak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Potyčka Žilkové s bezdomovci: Vyvázla tak tak

Veronika Žilková
Veronika Žilková (P. Machan, T. Tran, K. Kopáč, A. Malachovský)

Ne, že by herečka Veronika Žilková (62) měla srdce z kamene, jako sedminásobná maminka má naopak silné sociální cítění a svou touhu pomáhat před lety ukázala i adopcí dvou dětí z dětského domova. Nicméně všechno má své hranice a jakmile cítí jakékoli nekalé chování, neváhá se o něj podělit. 

Nedávno tvrdě vystoupila proti ženám bez domova, které pod záminkou, že jsou těsně před porodem, žebrají peníze od kolemjdoucích. 

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

„Dva roky sedává tato zřejmě těhotná na Václaváku a žebrá. Dva roky v osmém měsíci,“ uvedla Žilková k fotce, kterou publikovala na svých sociálních sítích. „Požádala jsem ji o fotku, že to pošlu do knihy rekordů! Odpověděla mi mezinárodním gestem... tak nevím... že by to břicho bylo falešně vycpané? To snad ne, to se přeci nedělá,“ dodala. 

Jelikož chodí stejnou ulicí často, byla svědkem i momentu, kdy si ženy břišní vycpávku půjčují. „Jednou jsem viděla, jak si mění 'břicho' s kolegyní, která ji přišla vystřídat. Dvousměnný provoz,“ vyrovala před podvodem. 

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.