Zpověď Žilkové o sexuálních mrchách: Zkušenost z první ruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpověď Žilkové o sexuálních mrchách: Zkušenost z první ruky

Veronika Žilková jako vedoucí sněmovní kantýny Šustrová
Veronika Žilková jako vedoucí sněmovní kantýny Šustrová (FTV Prima)

Už toho v životě hodně viděla a zažila. Veronika Žilková (62) v seriálu Sedm schodů k moci představuje šéfku poslanecké kantýny. Téma šplhání krasavic od mastných talířů přes různé postele do vyšších sfér ji vůbec nepřekvapilo.

Je to příběh starý jako lidstvo samo. V jisté chvíli je sex víc než peníze. „Co svět světem stojí, mocní muži mají pro jistý typ zlatokopek přitažlivost. Je to jakési afrodiziakum,“ řekla herečka. „Je mnoho ambiciózních slečen, které použijí tento postup vzhůru. Myslím si, že příběhů mladých dívek, které se rozhodnou svůj kariérní postup hnát přes postel, je po celém světě mnoho,“ je přesvědčena Žilková. „Když v některých zemích praskne podobná kauza, řeší se to jako morální poklesek. Naše společnost to ale poměrně toleruje. Takže ještě pořád na ten Západ asi nepatříme,“ konstatovala.

Faleš a přetvářka

Vedle toho ale chválí herectví hlavní představitelky Evy Podzimkové (34) alias Aničky Malé, která se z malého města z postu servírky Poslanecké sněmovny dostane přes postel až k premiérovi Tomáši Vichrovi (J. Vyorálek). „Evička je výborná herečka a hraje přesně to, co mocným mužům imponuje a na co je ty vdavek i kariéry chtivé dívky dostanou. A to je jakási křehkost a hraná falešná bezradnost, oči srny,“ upozornila herečka. „Tyhle laně mají mocní a bohatí muži velmi rádi. Ty laně se pak ale promění a oni jen koukají,“ dodala ještě představitelka Šustrové, seriálové vrchní kantýnské.

Seroš X: Sedm schodů k moci

Video se připravuje ...

Z první ruky

Rozhodně ví, o čem je řeč, Veronika Žilková totiž do sféry mocných nakoukla osobně. „Není žádné tajemství, že jsem byla mnoho let manželkou člena vlády (herce, politika a posléze diplomata Martina Stropnického, 67 – pozn. red.). To prostředí přitahuje lidi, kteří pro to musí mít předpoklady, tvrdost a neempatii. Politika vyžaduje tvrdé lokty a schopnost hrátek. Prostě politika se musí domlouvat. Je to prostředí, které jsem velmi ráda opustila a vím, že už se do něj nikdy nevrátím,“ prohlásila přesvědčeně Žilková.

Není to pohádka...

Scénář seriálu, inspirovaného skutečnými politickými kauzami, mimo jiné někdejším premiérem Petrem Nečasem a jeho současnou ženou Janou, považuje za víc než reálný. „To teda opravdu není pohádka. Ta krutost, vypočítavost, korupce a klientelismus jsou podávány tak, aby to lidé vůbec pochopili. Po zhlédnutí tohoto seriálu se mnoha divákům a voličům otevřou oči. A je úplně jedno, zé které polické strany ten politik je. Ta moc je něco omamného. Je těžké tomu nepodlehnout. A téměř všichni tomu podlehnou,“ myslí si Žilková.

Veronika Žilková a Pavel Vítek: Promluvili o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.