Vyorálek ze seriálu Sedm schodů k moci: Co mám společného s Nečasem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vyorálek ze seriálu Sedm schodů k moci: Co mám společného s Nečasem?

Seriál Sedm schodů k moci: Ve stopách Nečase a Nagyové
Seriál Sedm schodů k moci: Ve stopách Nečase a Nagyové (FTV Prima)

Kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tím si herec Jiří Vyorálek (49) omluvil slabost své postavy premiéra v seriálu Sedm schodů k moci. „Ona ta druhá láska a vášeň zamotá hlavu,“ míní herec.

V seriálu představuje premiéra, který zahodí mravní zásady a pozdnímu vzplanutí obětuje vše. „Ano, je to velké téma. V úvodu seriálu je moje role Tomáše Vichra ministrem kultury, později se stává premiérem, a nakonec psancem. Je to příběh chlapa, který se zblázní do jiné ženy a pro ten vztah obětuje všechno,“ popsal svoji úlohu v seriálu. Pro chování premiéra prý má určité pochopení. „Také jsem prožil chlapské zbláznění. Nějaké společné momenty s Vichrem tam jsou, ale moc bych to nerozváděl,“ dodal pobaveně Vyorálek alias Vichr, jenž se tak trochu i vizuálně podobá někdejšímu šéfovi vlády Petru Nečasovi.

V roli měl také pěknou řádku erotických scén. A i když prý už zapomněl stud používat, přece jen... Holý zadek na kameře tentokrát ukázat nechtěl! „Nastoupili kaskadéři, protože tam byly nějaké, řekněme náročnější choreografie,“ přiznal herec. „Nebojím se pistole, jízdy v autě i na koni, padání z výšky, ale zrovna tohle jsem nechtěl,“ dodal herec. Ani doma prý Vyorálkovi, který má dvě malé děti, scény plné sexu moc rádi nemají. S tím, že jeho premiér Tomáš Vichr v duchu svého jména vše kvůli ještě nepoznanému vzrušení a rozkoši rozmetá a z postu předsedy vlády nakonec skončí bez práce, problém nemá.

Seroš X: Sedm schodů k moci

Video se připravuje ...

„V tomhle jsme my, muži, slabí. Mohou za to ženský,“ háže alibisticky herec vinu na slabší pohlaví. „Je to o kupování dárečků, věnování pozornosti. Cíle mohou být různé,“ dodal. „Moje postava je žena mocná a mírně záludná,“ podotkla Eva Josefíková k osobnosti seriálové svůdnice Anny Malé. I tak ale prý seriál nesahá realitě příběhu, který posloužil autorům seriálu jako inspirace, ani po kotníky!

Pro Evu Josefíkovou je role Anny Malé dosud největší hereckou příležitostí. „Byla jsem touto nabídkou velmi mile překvapena, je to velká role a je skvěle napsaná. Moje postava je žena mocná a mírně záludná,“ říká Eva

Víte, že...

...autoři seriálu se nechali inspirovat kauzou někdejšího premiéra za ODS Petra Nečase a jeho současné ženy Jany?

Politikem kvůli patce

Politiky Jiří Vyorálek už hrál. Dvakrát představoval Klementa Gottwalda, jednou Konrada Heinleina. „Přijdou, když potřebují někoho s kulatou hlavou a patkou,“ žertuje. Ale roli premiéra Vichra přijal rád a s představitelkou Aničky Malé alias Evou Podzimkovou si padli do oka. Prostě dva Moraváci na place.

Pavla Gajdošíková: Nechtěla bych navždy skončit za výčepem, ale hudební klub bych brala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
12. 2. 2024 • 19:40

👍👍👍👍­👍👍👍👍🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­🆒💰💰💰💰💰­💰💰

Celebrity-chachacha
12. 2. 2024 • 10:49

A to ten seriál ukáže jen málo. Tzv. jen špi čku ledovce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.