V bytě Freimanové dnes dojde k vraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V bytě Freimanové dnes dojde k vraždě!

Veronika Freimanová v Zoo
Veronika Freimanová v Zoo (Prima tv)

Všímaví diváci to určitě hned odhalí! Televize Prima si pro natáčení 6. řady seriálu Polda, který startuje už dnes večer, půjčila dekorace z jiného svého úspěšného projektu – ze ZOO! Točilo se nejen v kanceláři ředitelky zoo Veroniky Freimanové (68), ale i v jejím seriálovém bytě.

Vyšetřování přivede tým kriminalistů v čele s Davidem Matáskem (61) do zákulisí natáčení televizního seriálu. „Ředitelská kancelář Veroniky Freimanové posloužila jako pracovna scenáristů a v jejím bytě došlo k vraždě,“ prozradil deníku Aha! mluvčí Josef Ducký. A je toho ještě mnohem víc.

V seriálu ZOO musela Michaelu Pecháčkovou nahradit kaskadérka

Video se připravuje ...

„Přípravna krmiva pro zvířata se proměnila v pitevnu. A místo, kde David Matásek coby Michal Bříza skolí jednou ranou zloděje, sloužilo předtím pro natáčení ZOO, kdy Sabinu Laurinovou jako podnikatelku Alici Novotnou na parkovišti kvůli krádeži drsně přepadli,“ dodal mluvčí. Samozřejmě se musely skloubit časy obou děl FTV Prima. „Polda se pochopitelně mohl točit pouze v termínech, kdy bylo v ZOO volno,“ upozornil ještě Ducký.

Ulice: Potkají se po letech? Herman starší si na Jirku z Ulice chce počkat v hospodě

Video se připravuje ...

Zavraždili scenáristku

V prvním díle šesté řady seriálu Polda někdo připraví o život přímo scenáristku. Vyšetřovatelé David Matásek (61), Vladimír Polívka (34) a Igor Orozovič (39) postupně odhalují komplikované vztahy ve štábu a více či méně úspěšně odolávají pozlátku mámivého showbyznysu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.