Expremiér Nečas a seriál Sedm schodů k moci: Poslal za Primou právníky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Expremiér Nečas a seriál Sedm schodů k moci: Poslal za Primou právníky

Seriál Sedm schodů k moci: Ve stopách Nečase a Nagyové
Seriál Sedm schodů k moci: Ve stopách Nečase a Nagyové  (FTV Prima)

Výstižné přísloví praví, že potrefená husa vždy první zakejhá. Když se seriál Sedm schodů k moci objevil poprvé na kanálu Prima+, nezůstalo to bez odezvy. Bývalý premiér Petr Nečas (59) z ODS vyslal na Primu právníka!

Právě seriálový pohnutý osud bývalého předsedy vlády Tomáše Vichra, který ve Strakově akademii na břehu Vltavy potkal životní lásku, mu zřejmě přišel podezřele známý. Zvlášť když ho hraje Jiří Vyorálek (49), který vypadá, jako by mu z oka vypadl. A navíc, vichr duje při nečase...

Známý je i příběh bývalé servírky z Kanceláře Poslanecké sněmovny v podání Evy Podzimkové (33), která uměla okouzlit, uměla si jít tvrdě za svým, milovala luxus, vlivné muže a moc. V seriálu se jmenuje Anna Malá – na rozdíl od Jany Nečasové (59), dříve Nagyové, kterou má bývalý politický šéf doma. To ale expremiéra zřejmě neuklidnilo, proto se obrátil na právníka. „Je pravdou, že se na nás v listopadu 2022 obrátil právní zástupce Petra Nečase,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí televize Prima Zuzana Brzáková. „Ubezpečili jsme ho, že náš seriál do práv jeho klienta žádným způsobem nezasahuje,“ dodala na vysvětlenou Brzáková. V neděli nasadila Prima osmidílný seriál do normálního vysílání. Hned první epizodu si nenechalo ujít přes 800 tisíc diváků.

Seroš X: Sedm schodů k moci

Video se připravuje ...

Politika začíná u talíře

Natáčení předcházela stejnojmenná kniha Josefa Klímy (72), díky níž se vyrojily první spekulace o tom, co autora k napsání přimělo. „Je volně inspirována českým politickým prostředím po roce 2000,“ nechal se slyšet Klíma. Nijak nezapírá, kde se inspiroval. S Lenkou Hornovou (57) pak připravili scénář pro seriál z nezvyklého prostředí Poslanecké sněmovny.

Ministr Nekula končí! Nečas se ženou odsouzeni. A žralok v Egyptě neútočil poprvé?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vítězslav Damec
1. 2. 2024 • 20:26

Vadí to mu, nebo jeho manželce?
Vzpomínáte si v TV na gamáci? Umíte si představit dnešní vládu? Ta by to neunesla.
V období mezi válkami se vždy rodí slaboši , kvůli kterým vzniknou (vyvolají) války. Doba se stále opakuje dokola jen s jinými lidmi a zbraněmi.
Už egypťané věděli, že se nedá vládnout demokratický. Lidstvo se za ty tisíce let nepoučilo. Vždy se válčí (bojuje) za stejnou věc. Tady letící orel rozpoutal to běsnění proti bílému medvědu na cizím území a je mu jedno na cizích lidech. Atd.........

AliAlice
1. 2. 2024 • 12:10

Tady platí známé pořekadlo...kdo se cítí,ten se vtípí !!!

Uživatel_576949
1. 2. 2024 • 11:23

Náhodou seriál se povedl, doufám ,že pan Klíma už připravuje novou knížku a bude i seriál o vládě Fialy. To už bude daleko víc připomínat krimiseriál o podvodech , neumění vlád­nout,o­žebra­čová­ní lidi, o odpornému chování ministra, který pokračoval v zábavě ačkoliv lékaři v nemocnicích po Praze bojovali o životy studentů to bude přímo hororový seriál.

Kicrolf
31. 1. 2024 • 20:23

Potrefená husa vždy zagaga😂😂😂😂😂😂😂😂😂

draurora00
31. 1. 2024 • 19:55

Tak Vyorálek je fešej chlap, nečas vždycky vypadal jako uťápnutej slaboch s ubíhající bradou. A ta jeho je prostě tvrdá a dost rozkynutá baba s ostrými rysy, ale sexapeal prostě měla. Nejen pro nečase 😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.