Policejní zásah u Hanychové: Rozzuřená Žilková už tepe i vládu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Policejní zásah u Hanychové: Rozzuřená Žilková už tepe i vládu!

Veronika Žilková si rýpla do Jaromíra Soukupa
Veronika Žilková si rýpla do Jaromíra Soukupa (archiv Blesku)

Rodina je pro herečku Veroniku Žilkovou (62) na prvním místě. Se zlou se potáže každý, kdo by o kterémkoli členu rodiny řekl křivé slovo. To teď pro Jaromíra Soukupa (54) není úplně těžké vzhledem k soudním tahanicím s Agátou Hanychovou (38)… A tak mu máma Veronika dala jasně najevo, že takhle tedy ne!

Kauza „Kde je Rozárka?“ rezonuje médii už několik dní a prostřednictvím sociálních sítí se nyní veřejně ozvala i Veronika Žilková, která, jak se ukázalo, měla po celou dobu Agátiny nepřítomnosti vnučku Rozárku u sebe. Pár hluchých momentů, během kterých musela vystupovat v divadle, vyplnila chůva.

A protože Jaromír Soukup dceru sháněl i prostřednictvím médií, oplatila mu Veronika „laskavost“ stejnou mincí. „Kdybyste nedal Roze "zaracha“, mohla si teď o jarních prázdninách stavět se sourozenci bábovičky na Kanárech. A kteří cizí lidé ji hlídají? Už vím, ti ze štábu během vašeho natáčení v TV Barrandov. V ty dny, kdy ji máte v péči!“ pustila se Žilková do Soukupa na Instagramu.

Inflace je nižší než ke konci vlády ANO! Těhotná Agáta přišla o řidičák! A tlak na Izrael sílí

Video se připravuje ...

Nakonec se mu rozhodla vysvětlil, jak Agátina část rodiny s Rozárkou v době Soukupovy nevědomosti naložila. „Odpoledne jsem hrála, tak hlídala chůva, protože Kryšpín a Mia mají jarní prázdniny a jeli s mámou na výlet. Teď už hlídám já, babička. Věřím, že otce Rózy, když byl malý, babička také někdy hlídala,“ dodala Veronika Žilková, která v minulosti s bývalým mediálním magnátem vycházela, a dokonce se i ona slunila v jeho vile ve španělské Marbelle. Tyto chvíle už ale odvál čas…

Policie v akci!

Jestli byly do této doby vztahy mezi bývalou potenciální tchyní a Soukupem na bodě mrazu, odteď už jsou v mínusových hodnotách. Bývalý mediální magnát nechtěl být držen v nevědomosti, a tak za sebe nechal jednat strážce zákona. To, co následovalo, nenechalo Žilkovou chladnou. Ze své frustrace ze zásahu se následně vypsala na instagramu, kde vyčinila i ministrovi vnitra Vítovi Rakušanovi (45, STAN). 

„A DOST! Včera vtrhla Policie ČR do domu Agáty, aby našla Rózu doma v pohodě u večeře. Před domem policejní zásah a pak i můj příjezd z divadla fotili bulvární fotografové. To vše na příkaz Jaromíra Soukupa! Pane Rakušane, takhle úkolujete policii? Není důležitější hledání opravdového nebezpečí pro občany? Proč policie nekontaktovala matku a raději vtrhla do domu a vyděsila dítě i s profi chůvou?“ ventilovala svůj vztek na svém instagramu Veronika Žilková. Jak se ale věci skutečně mají, ví jenom oni sami. Veřejné praní špinavého prádla a výzva ministrovi ale zřejmě situaci mezi rivaly neuklidní...



Přečtěte si
fany22
24. 2. 2024 • 18:20

Zase přehání? Přehnal to, když otevřel té po.běhlici své srdce a peněženku. A ona se po tom všem nestydí ho zesměšňovat, urážet, a její hlavní zájem je od dcery ho odstřihnout. A prachy. Jen člověk stejných vlastností může její jednání schvalovat.
Za mě - ani ne tak Agáta, jako hlavně Žilková - velké zklamání.

bella.
19. 2. 2024 • 11:09

qwerta
19. 2. 2024 • 11:06

qwerta
19. 2. 2024 • 11:06

Dianthos
19. 2. 2024 • 10:06

Soukup hledal svou dceru, i za pomoci médií, pár dní. Žilková to musela vědět. Stačilo mu napsat sms, že je dítě s ní. Ale ony dvě si hrají na vlastnice dítěte, které o něm mohou rozhodovat a otec podle nich nemá do čeho mluvit, když nemá zrovna soudem vymezený čas v péči o dceru.
Jenomže Žilková ve své tuposti asi neví, že oba rodiče jsou ze zákona zodpovědni za své dítě (nehledě na city). A pokud je matka v zahraničí, otec musí vědět, co je s dítětem.
A rozčilování se, že malá nemohla odletět na Kanáry??? S jinou matkou by jistě mohla. Ale věřit Agátě, že dítě nezavleče někam do ciziny, kdo by to po těch zkušenostech s ní, udělal???
Soukup už by měl dostat dceru do péče ve větším rozsahu. Už je dost velká a na matce už tak závislá není, když ta jí opouští na několik dní a nocí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.