Mirku, o tomhle víš? Soukupův tajný dar Agátě před svatbou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mirku, o tomhle víš? Soukupův tajný dar Agátě před svatbou!

Agáta Hanychová a Miroslav Dopita a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Miroslav Dopita a Jaromír Soukup (M. Pátek, P. Machan)

Influencerka a modelka Agáta Hanchová (38) se nedávno začala zbavovat téměř všeho, čím ji v dobách velké lásky obdaroval expartner Jaromír Soukup (54). Patří mezi ně i drahý doplněk, který od bývalého mediálního magnáta získala těsně před svatbou s Dopitou (38)?

Oficiálně Agáta tvrdí, že drahé šperky, auto a další luxusní dary od Jaromíra Soukupa prodává proto, aby se zbavila jejich špatné energie. Spekuluje se ale nad tím, že spíše schraňuje finanční prostředky na soudní tahanice s bývalým partnerem a otcem nejmladší dcery Rozárky. Toho samozřejmě fakt, že Agáta dělá i tímto způsobem za jejich vztahem tlustou čáru, nepotěšil.

Inflace je nižší než ke konci vlády ANO! Těhotná Agáta přišla o řidičák! A tlak na Izrael sílí

Video se připravuje ...

„Osobní dary se neprodávají vyjma případu finanční nouze. A že darů jako jsou šperky, hodinky, auta a podobně bylo dost. Možná by bylo dobré udělat aukci všech darů, které paní Dopitová dostala, když mají špatnou energii,“ navrhl Soukup sarkasticky v krátkém vyjádření pro Expres.cz.

Ne všemi předměty ale evidentně proudí negativní energie... Poslední dar, který Soukup Agátě věnoval těsně před její svatbou s Mirkem Dopitou, modelka k prodeji zatím neposkytla. Jak zjistil výše zmíněný server, jde o hodinky, které Agáta od Jaromíra dostala k loňským Vánocům.

Obří útok na Ukrajinu. Agáta platí desetitisíce kvůli Soukupovi. Kdo zastoupí Karla III.?

Video se připravuje ...

Jestli si ale hvězda TV Barrandov myslela, že je to poslední jiskra naděje na obnovení vztahu, měla se na omylu. Agátina reakce totiž byla velmi diplomatická. „Hodinky si vzala, poděkovala a pak si vzala Dopitu,“ uvedl pro Expres nejmenovaný zdroj.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.