Zvrat ve válce Agáty se Soukupem: Prachař zpět ve hře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zvrat ve válce Agáty se Soukupem: Prachař zpět ve hře!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová  ( Marek Pátek, Instagram)

Na návrat domů se Agáta Hanychová (38) asi příliš netěšila. Čekala na ni sice dcera Rozárka, stejně tak ale i její otec Jaromír Soukup (54), kterému influencerka po posledních událostech nemůže přijít na jméno.

Zatímco si společně s manželem Mirkem Dopitou (38) a dvěma dětmi užívala prodloužený víkend v Paříži, nejmladší dceru Rozárku hlídala Veronika Žilková (62). Herečka měla ale pracovní závazky, a tak se nakonec o Rózu starala chůva. To vše probíhalo bez Soukupova vědomí. „Matce mé dcery jsem začal psát a ptát se, kdo se o naši holčičku stará. Bohužel vůbec nereagovala a já déle než 24 hodin netušil, kdo právě zodpovídá za její bezpečí. Na radu svého právníka jsem se jeho prostřednictvím obrátil na policii,“ cituje Soukupa server eXtra.cz.

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...

A tak následovala akce, kterou v jednu chvíli řešil i ministr vnitra Vít Rakušan (45, STAN). Tomu Veronika Žilková vytkla, že se policie místo opravdového zločinu zabývá pátráním po dítěti, které je zcela v pořádku. Rakušan si ale hereččin útok nenechal líbit. „Vzhledem k tomu, že byl váš exmanžel ministrem zahraničí a obrany, bych u vás očekával větší vhled do kompetencí představitelů vlády...“ připomněl Žilkové manželství s někdejším ministrem Martinem Stropnickým (67).

Celé pátrání po Rozárce má pochopitelně dohru, která se rovněž bude projednávat u soudu. „Ano, řeším to s právníky, protože paní Dopitová argumentovala, že je na ní dcera psychicky závislá, pak ji ale odloží na čtyři dny k chůvám. Tak se asi něco změnilo,“ prohlásil Jaromír Soukup, který si po víkendu u babičky Veroniky dceru vyzvedával od viditelně nasupené Agáty, jejíž výraz zachytili i fotografové.

Inflace je nižší než ke konci vlády ANO! Těhotná Agáta přišla o řidičák! A tlak na Izrael sílí

Video se připravuje ...

„Doufám, že ti novináři viděli, jak Róza začala plakat, když viděla svého úžasného otce. Takže asi tak. A já už končím s touhle osobou, naprosto,“ dodala Hanychová, která nakonec ráda vzpomíná na podobné tahanice s hercem Jakubem Prachařem (40). S ním má v současné době neutrální vztah pro dobro společné dcery. „Třeba Mia je unavená, tak ji její otec nechal u mě doma, ač měla být u něj. Tak se mají totiž rodiče chovat,“ porovnala chování svých dvou expartnerů Agáta Hanychová.



Přečtěte si
Jana Nováková
26. 2. 2024 • 10:44

Soukupovo zhrzené ego.Kolem sebe kope,štve ho že si s Agátou začal,hned jí udělal pořady na tý svý krach televizi,koukal na ní jak na svatej obraz,hltal každý její slovo a teď? Teď je všem pro smích protože všichni věděli jak to dopadne,jen on ne.

Tony Dora
23. 2. 2024 • 16:08

Jinak dítě nebrecelo,že vidí tatínka,ale z toho jak si ho přehazují jako nějakou věc.Zak to hodně bývá když je dítě do 3let,tak chce být u mámy,kde se cítí bezpečně a pak do toho zasahuje návštěva otce,kde ditenevi co se děje smluvit neumí,aby řeklo co se mu nelíbí a tak brečí všechny děti budou potřebovat psychiatra k tomu jim dopomáhají otcové a různé instituce jako jsou sociální pracovníci.Ty se setresou dítěte do střídavé péče,ale už se nestarají jak to dítě žije dál

Tony Dora
23. 2. 2024 • 15:51

Střídavou péči odsuzují to není pro dobro dítěte,ale pro ego otců.Dite má být u matky otec ať ho po dohodě navštěvuje jako to bývalo .Děti věděly ,kde mají domov a že tatínek si pro ně přijde,měly režim pravidelný jak když byly malé, tak i větší.Dnes nevědí,kde mají domov a ještě,když rodiče mají další partnery a s nimi společně děti,tak tyto děti jsou pak navíc.Pan Soukup se najednou chce starat kde se staral o děti z předešlého manželství? On by mohl být dědečkem,tak proč se nevěnuje vnoučatům jestli nějaké má.At nedělá jak je dobrý otec,když používá chůvu také

miroslava13
22. 2. 2024 • 12:08

chudinky ty dětičky.....co z nich vyroste???

fany22
22. 2. 2024 • 07:08

Taky si myslím. Podmínky budou jasně dané a na Agátiny komedie, že soudy jsou z hlavy Soukupa a ona pronásledovaná chudinka na ně nemá peníze, už nebude nikdo zvědavý. Je přece jasné, že kdyby nedělala otci dcery potíže s “půjčováním”, nemusel by se soudit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.