A je to tady! Soukup konečně přiznal nový vztah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

A je to tady! Soukup konečně přiznal nový vztah

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup  (CNC_Martin Hykl)

Když pětapadesátiletý podnikatel nedorazil na nedávný Český ples, vyvoval řadu spekulací. Ex-partner Agáty Hanychové (38) nyní vše překvapivě objasnil!

„Já jsem původně říkal, že uvidíte, s kým tam přijdu, ale nebyl jsem tam, protože jsem si to rozmyslel. Samozřejmě že nejsem sám, ovšem jakýkoliv můj doprovod by okamžitě byl pod palbou bulvárních médií," tajnosnubně odtajnil novou lásku Jaromír Soukup

Jaromír Soukup v Clash of the stars: Proboha, do čeho to jdu?

Video se připravuje ...

„Žijeme v reálném světě, stýkáme se s lidmi - pracovně, soukromě. Já žiju svůj život dál. A samozřejmě že ženy v něm hrají svoji roli. Vždycky hrály. Já ženy obdivuji a neumím si v dlouhodobém horizontu bez žen život představit, stejně jako naprostá většina mužů," dodal mediální podnikatel v Sedmičce.

Jaromír Soukup: Co řekl na moderátory Slavíka, kteří si z něj utahovali?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
12. 3. 2024 • 13:10

Snad dostal Soukup rozum a nenaletěl jako hloupé Hanychové

Celebrity-chachacha
12. 3. 2024 • 10:02

Nějaká tydýt se vždy najde 🦤🐔

fany22
12. 3. 2024 • 08:13

Proč vypichujete “teď”? Tím míníte, že nemá tak velký majetek, jak se předpokládalo? ( A zejména Agáta? To tedy z žen děláte odporné, prázdné, vypočítavé nádoby. Ne, že by některé takové nebyly. Ale takhle zobecnit? Je to prostě člověk se svými vlastnostmi. Horšími a i lepšími.
A možná zrovna teď, kdy se hodně spálil, najde vztah hodnotnější a stálejší. Nakonec ani jeho předchozí vztahy nebyly tak směšně jepičí, jako ty Agátiny.
Té zřejmě fandíte a důvěřujete. Taky názor.

Mona1
12. 3. 2024 • 03:36

Procpak? Ma majetky v nemovitostech. Proda-li cast Barrandova, bude mit i tak dost. Zklidni se a bude to jen bohaty,sebestredny chlapek, ktery kdyz k sibe najde nirmalni zenu, ktera nebude jejich soukromi telit na site ve dne v noci, mohl by zacit vest normalni hezky zivot. Poridil si sice skorovnouce, ktere vyrusta v otresne familii, orientovane jen na zisk z bulvaru a siti, ale to vydrzi.

bella.
12. 3. 2024 • 00:23

Je blbej, měl by si dát chvíli oddech.
Když byla s ním ta nemožná Agáta, mluvila konečně míň sprostě a dokonce nosila šaty, né ty odrbaný džíny, anebo silonový sukně co s mámou prodávaly.Ty šaty jí fakt slušely.
Jinak je to důra

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.