Je to hrůza! Agáta odkryla soukromí s Dopitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Je to hrůza! Agáta odkryla soukromí s Dopitou

Agáta Hanychová a Mirek Dopita
Agáta Hanychová a Mirek Dopita (profimedia.cz)

Agáta Hanychová (38) není jedna z těch, které si střeží soukromí. Naopak na svých sociálních sítích se svými „holčičkami“ sdílí snad úplně všechno, což se jí nedávno trochu vymstilo. Odhalila totiž hotový projekt, na kterém spolupracovala s manželem Miroslavem Dopitou (39), ale od svých fanynek se pochvalných reakcí nedočkala.

Hanychová se rozhodla, že svým dcerkám Mie a Róze zrekonstruuje dětský pokojíček. Ruku k dílu samozřejmě přidal i její muž Miroslav Dopita i syn Kryšpín. Dílo už je konečně hotové a pyšná maminka se samozřejmě musela pochlubit na svém Instagramu. Čekala ji ale studená sprcha. „Proč nemáte vymalovaný strop? Je to takové divné v takovém krásném pokoji," vyjádřila svůj názor jedna z Agátiných fanynek. „Pokoj krásný, strop hrůza," přidala se další. Zdá se, že modelce se tentokrát odhalení jejího soukromí příliš nevyplatilo.

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu

Video se připravuje ...

Agáta se však brání tím, že stropy z podhledového betonu si v domě přál zanechat její exmanžel Jakub Prachař. Je fakt, že do krásně vymalovaného růžového pokojíku se betonový strop příliš nehodí, ale jinak si Agáta jako designérka vedla skvěle.

Fanynkám se nelíbí strop, který působí nedokončeně

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
10. 3. 2024 • 07:46

Čím se ten moula živí. Nebo ho sponzoruje manželka svým exhibováním na netu?

bella.
9. 3. 2024 • 22:24

Kristepane, ať sem Agáta neplete, jak si to přál Jakub.Docela jistě si Jakub nepřál, aby Mia měla utopený pokojíček někde na dně baráku, okýnko malé, úzké u stropu ! Spíš to vypadá, jak místnost pro prádelnu a Agáta sem prskla dětský pokojíček. Za 7 let života Mii měla dost času na to, aby to nechala omítnout a dětem udělat normální pokoj!
Blbka, estétka ze Suchdola !

Kesitnarf Satim
9. 3. 2024 • 20:41

To jsou teda krasavice 😂

Dianthos
9. 3. 2024 • 20:22

Strop vypadá jako v bunkru. Žárovka to jenom umocňuje. Depresivní pohled pro děti, když se z postýlek budou na toto dívat. Malba na zdi vypadá, jako by se ta zeď prýskala. Ale může to být velikostí fotografie, ve skutečnosti to možná vypadá jinak.
Každopádně ten strop se do dětského pokoje nehodí. Jako střelnice pro Kryšpína to bylo v pohodě.

fany22
9. 3. 2024 • 18:14

Ten strop je hypermoderní. Až moc. A k tomu sladkému pokojíčku už vůbec neladí. Větší problém ale bude to garážové okno, když za prosklenými dveřmi na terasu bude pak “ důležitá” herna. Ale kdoví, co Agáta zase vymyslí. Ona prostě potřebuje, aby se pořád něco dělo. Sama se sebou nevydrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.