Soukup a Prachař puknou vzteky: Agáta na ně vyzrála | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukup a Prachař puknou vzteky: Agáta na ně vyzrála

Soud Hanychové a Soukupa
Soud Hanychové a Soukupa (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek)

Samozřejmě, že zákazy nejsou od toho, aby se porušovaly. To, že se ale nemohou stát předmětem zábavy, se nikde neudává a tak influencerka Agáta Hanychová (38) požadavky otců obou svých dcer vydatně baví nejen sebe, ale i svoje sledující.

Před pár měsíci totiž dostala jasný zákaz ukazovat Miu, kterou má s Jakubem Prachařem (40), nebo Rozárku Jaromíra Soukupa (54) na svých sociálních sítích. Od obou otců šlo o vychytralý krok - vědí totiž moc dobře o počtu sledujících na profilu Agáta family a s odvoláním na ochranu bezpečnosti dětí požádali soud o vynesení rozhodnutí. 

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

Zákaz se vztahuje na zobrazování tváře dětí, což Agátě sice situaci komplikuje, ale ne zas tak moc, aby nemohla do vysílání obě dcery přeci jen zapojit. Zabírá je tedy zásadně zezadu, případně sází alespoň na zvukový záznam. 

„Holky znáte to, když ty děti dělají, že jsou strašně nemocný, strašně kašlou. Co tě ještě tak strašně bolí, Mio? Bolí tě bříško? Ano. Nožička?“ podělila se nedávno o starosti, které řeší s Miou, která je ve videu slyšet. V jednom ze záběrů se dívenka i mihne, což však Agáta okamžitě oglosuje na důkaz toho, co si o zákazu myslí. „Ježiš, teď jsi tam byla vidět, teď všichni omdlí,“ říká s notnou dávkou sarkasmu. 

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
17. 3. 2024 • 11:01

bella: Až na krá... souhlas. Kráva je na rozdíl od hloupé Hanychové užitečná.

bella.
17. 3. 2024 • 02:02

fany22
--------
blbé holčičky možná procitnou, ale rodí se další a do puberty jdou další.IQ klesá, jak je prokázáno a množství blbých holčiček vzrůstá.
Hanychová se ještě douho žvásty s holčičkami a se svým stejně tak udrbaným dost ubohým bratrem uživ,.Ten taky se mi zdá je na suchu s kšefty.

bella.
17. 3. 2024 • 01:58

To je k r á .... nebeská.Ona už začala hecovat i tu malou holku, prej " ježíši ty ses tam mihla, to všichni omdlí " , takže je jasný, že místo aby jí řekla, nebudeš se ukazovat , jsme s tátou známí a není to bezpečné,tak ji hecuje , jakoby měla sama zastydlou pubertu.Co hergot z těch dětí bude ? Scozefrenní výchova Hanychové je fakt na přes hubu !

Uživatel_5792517
16. 3. 2024 • 21:44

Myslím, že větší te-le, coby matka už asi neexistuje.

Uživatel_5792517
16. 3. 2024 • 21:43

Soukup se asi teď v noci budí hrůzou, do koho to vlastně "zasel" .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.