Horor teprve začíná! Soukup vytáhl na Agátu tu nejsilnější zbraň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Horor teprve začíná! Soukup vytáhl na Agátu tu nejsilnější zbraň

Agáta vs Soukup: U soudu!
Agáta vs Soukup: U soudu! (Archiv Blesku)

Spor o nezletilou dceru Jaromíra Soukupa (54) a Agáty Hanychové (38) se teprve začne pořádně přiostřovat. Poloviční majitel Barrandova si totiž najal jednu z nejlepších advokátek v Čechách...

Mgr. Lenka Radoňová patří mezi elitní odborníky na právo v Čechách, u níž hledala pomoc už řada českých celebrit - mimo jiné například Hana Zagorová, Jan Révai, Tomáš Plekanec nebo Mahulena Bočanová. Na jejím kontě se kupí jen vyhrané spory a zrovna rodinné právo má jakožto bývalá soudkyně v malíku!

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

Je zcela zřejmé, že se Radoňová za práva Rozárky porve jako lvice. Včerejší soudní spor se sice týkal pouze otázky zveřejňování její osoby na sociálních sítích, což si otec výhradně nepřeje, lze však očekávat, že bude Soukupa zastupovat i ve věci svěření dítěte do péče.

Útěchou pro Agátu může být jen fakt, že Radoňová rozhoduje vždy na základě vlastního přesvědčení a v tom nejlepším zájmu dětí. „Stranu si rozhodně nevybírá podle toho, kdo má naditější peněženku, ale spíš podle toho, jak se jí zdá, že to bude spravedlivější a lepší pro ty malé. Pokud ji přesvědčil Soukup, musel mít hodně pádné argumenty proti Hanychové, protože nevěřím, že by ji jen prostě lidsky okouzlil. Spoustu známých lidí také už odmítla, protože ji nepřesvědčili, že právo by mělo být na jejich straně. A co vím, opravdu má mimořádně dlouhou šňůru případů, které vyhrála,“ promluvil o ní pro eXtra.cz zdroj z oboru. 

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.