Zprávám o příjmech Soukupa se nechce ani věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zprávám o příjmech Soukupa se nechce ani věřit!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup ( M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát)

Výše měsíčních příjmů polovičního majitele zadlužené televize Barrandov věřitele rozhodně nepotěší. Podle insolvenční listiny měl mít Jaromír Soukup (55) totiž snad nejvyšší moderátorský plat v historii. Za půl roku práce inkasoval téměř 11 milionů korun. Částka je již prý ponížena o osmdesátiprocentní slevu.

TV Barrandov není jen tvůrce pořadů všeho druhu, především slouží  jako Soukupova dojná kráva. Alespoň podle podkladů, které televize musela předložit k probíhajícímu moratoriu.A že by šlo o nesmysl? O tom lze s přehledem pochybovat.

Jaromír Soukup: Rozhovor před zápasem s Psychopatem

Video se připravuje ...

„Ke všemu mají příjmové či výdajové doklady, podepsané smlouvy a tak, dělala to firma spoluvlastníka Jana Čermáka a jako podklady pro budoucí insolvenci to musí být bezchybné, aby nic nenarušilo průběh řízení,“ potvrdil eXtra.cz zdroj z televize.

Navíc... vlaštovky o Soukupově dokonalém byznys plánu se redakci dostávají již delší dobu a hned z několika důvěryhodných zdrojů. „Fakt si myslíte, že to rád dělá, to moderování? To taky, myslí si, že je nejlepší na světě. Ale hlavně si za to vyplácí miliony. Má to chytře vymyšlené,“ cituje eXtra jednu z informací z roku 2023.

Nabízí se tak otázka, proč tedy na dceru Rozárku bývalé partnerce Agátě Hanychové (38) přispívá Soukup mizerné 4 tisíce korun. Sám mediální magnát se k věci doposud nevyjádřil...

Pro pořádek - podobnou výši platu nemají ani členové britské královské monarchie...

Děsivá srážka vlaku s kamionem! Agátu čekají soudy s tatínky. A Trump míří k nominaci

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
6. 3. 2024 • 23:32

Copak víte o příjmech a nákladech britské monarchie? Oni jsou financováni z více zdrojů. Od státu dostávají tu menší část.
A ač si Agáta asi myslela něco jiného, soud má informace a rozum. Takže vyměřil spravedlivé výživné a ne Agátou požadované.
Ti, kdo se navážejí do Soukupa tvrzením, že na batole přispívá málo, by si měli uvědomit, že on si tu částku nevymyslel. Rozhodl o ní soud.
Neměl by už někdo těm Agátiným stárnoucím "Holčičkám" otevřít oči???

Celebrity-chachacha
4. 3. 2024 • 18:27

Agáta už doagátovala 😁😁😁

strng
4. 3. 2024 • 15:46

Soukup je jasným důkazem toho že malé dluhy vedou ke krachu ale velké dluhy které jsou neumoritelne se vyplatí. Soukup vytuneloval vlastní televizi a vůbec nic se mu nestane

Uživatel_5584341
4. 3. 2024 • 15:33

A kolik financi měsíčně stojí10 měsíční batole.Přeci nebude přispívat na nepracujícího Dopitu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.