Nález Hanychové! Stopka kvůli zdravotnímu stavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nález Hanychové! Stopka kvůli zdravotnímu stavu

Agáta Hanychová si nechala "napíchat" rty
Agáta Hanychová si nechala "napíchat" rty (Instagram)

Influencerka Agáta Hanychová (38) má novinku! Není to výjimečně další soudní líčení kvůli jednomu z tatínků svých dcer, těhotenství a dokonce ani nový partner! Nechala si však zvětšit rty!

Z původně plánované operace horních víček, o kterou se Agi podělila se svými sledujícími na Instagramu sice sešlo, to však podnikavou Hanychovou nezastavilo. Z kliniky, na které byla kvůli odběrům krve před odstraněním povislé kůže v oblasti očí, si odnesla zprávu o negativním nálezu.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

„Bohužel mám vysoké CRP,“ okomentovala jej následně. Nicméně neodešla s prázdnou, ale s vylepšeným horním rtem, do kterého si nechala aplikovat skoro půl mililitru kyseliny hyaluronové.

„Když už jsem na klinice, tak jsem je aspoň ukecala, ať mi píchnou pusu. Koukejte, to není filtr, ale moje velká pusa,“ neváhala se samozřejmě pochlubit holčičkám. „Doufám, že se uzdravím, budu moct jít na víčka a nebudu vypadat jako pulec,“ dodala. 

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
24. 3. 2024 • 00:21

Jak mohl říct Soukup, že je i po ránu hezká!
Je jí 38, má na sobě pořád modřiny, to je z jejích diet a hladovění reakce běžná při poruchách výživy, nemá vlasy, nohy má křivý, v 38 letech je už na mnohých částech svého těla vypolstrovaná, neumí žít normálně, hladoví a hladoví a hlídá každý deko.Co je tohle za život?A stejné to má i Žilková.
Asi c -reaktivní protein koleruje s anorexií, ale doktor by jí neměl přece zatěžovat cizím elementem i kdyby prosila na kolenou.Prej vysoké CRP a přitom klidně opíchat tu její kušnu, to nejde dohromady.

hejhej
23. 3. 2024 • 19:01

Hanychová má kačeří hubu dávno

stoura
23. 3. 2024 • 15:04

Na té třetí fotografii vypadá jako by ležela v pitevně na stole

fany22
23. 3. 2024 • 15:00

Vždyť v létě, když byla s Rózou ve Španělsku, tu pusu už taky napíchanou měla a připadala si jako krasavice. Bylo to přehnané, ale už dávno má zase ty své úzké rty. Takže se zřejmě musí každých pár týdnů nebo měsíců. A ještě to každý ví a pozná. To je mi tedy zkrášlování. Trapné.

AnetaJ
23. 3. 2024 • 13:14

😀😀😀😀😀

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.