Hvězda Primy Vlaďka Něrgešová: Volá policii po vzoru Žilkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Primy Vlaďka Něrgešová: Volá policii po vzoru Žilkové

Laďka Něrgešová ve vtipném skeči
Laďka Něrgešová ve vtipném skeči (Instagram)

Je známá svým obrovským smyslem pro humor. Teď moderátorka Laďka Něrgešová (48) posunula už tak dost vysoko nasazenou laťku ještě o něco výš videem, v němž poukázala na předsudky ohledně hereckého povolání... a vystřelila si z kolegyně Veroniky Žilkové (62).

Aktuálním trendem na sociálních sítích jsou videa odkazující na stereotypy povolání. Jedno takové se rozhodla natočit i moderátorka primáckého Showtimu a na paškál si vzala herce. „Neříkám, že nejsou výjimky, ale brát podle nich všechny šmahem je blbost,“ hlásila předem Laďka, aby nedošlo k nějaké mýlce.

Kdo je víc?

„Jsem herečka, jasně, že jsem arogantní a nafoukaná. Jsem herečka, jasně, že mi můžete tykat, když mě znáte z televize. Jsem herečka, jasně, že mám doma bordel a nevařím. Jsem herečka, jasně, že skoro nejím a permanentně cvičím...“ byly některé scénky, které herečka Něrgešová, známá ze seriálů Vinaři či Přístav, pojala s obrovskou nadsázkou. Opravdu se v nich chovala jako rozmazlená primadona – byť často je to přesně naopak.

Laďka Něrgešová natočila vtipné video

Video se připravuje ...

Přímý zásah!

Bez přehánění nejostřejší byl ale Vlaďčin poslední skeč, kde zaznělo: „Jsem herečka. Jasně, že když dostanu botičku, okamžitě volám Rakušana!“ kde si rýpla do herečky Veroniky Žilkové (62), která se dožadovala spravedlnosti ministra vnitra Víta Rakušana (45) poté, kdy policie vtrhla do domu její dcery Agáty Hanychové (38), aby zkontrolovala, co se děje s malou Rozárkou (11 měsíců). Holčičku má totiž známá influencerka s podnikatelem Jaromírem Soukupem (55), jenž nevěděl, kdo se o dítě stará, zatímco Agáta byla na dovolené v Paříži. A Veronika sama? Zatím mlčí...

Kolegové jí milují

Video mělo na sociálních sítích obrovský úspěch a Laďku ocenili kolegové Mahulena Bočanová (56), Dagmar Havlová (70), Kristýna Hrušínská (38), Petr Stach (49) nebo Aleš Cibulka (46) s Janem Musilem (56). Ten dokonce Něrgešové vzkázal: „Ty jsi prdloška a já tě miluju!!!!“ Hereččini fanoušci ocenili paradoxně hlavně onen závěrečný rýpanec.

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
5. 3. 2024 • 18:58

"Jasně že mi můžete tykat, když mě znáte z televize."
--------------------
To je naprostá pravda. Tak je to správně. Nechápe to především Eva Burešová.

Jana Nováková
5. 3. 2024 • 16:32

Něgrešová je přesně taková jako se prezentuje ve videu Nafoukaná,furt se nepříčetně tlemící ,hlučná osoba.Stačí se teď podívat na opáčko Jak se staví se.Hrůza co vyváděla když byla těhotná,jak to komentovala.Nedivím se,že otec dětí vzal roha.Směje se jak když padají prazdný flašky že schodů.Z mého okolí jí nikdo nemá rád.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.