Hanychová zuří: Pravidla pro Prachaře? Nula! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová zuří: Pravidla pro Prachaře? Nula!

Agáta Hanychová a dědeček malé Mii David Prachař
Agáta Hanychová a dědeček malé Mii David Prachař (to Blesk – M. Pátek, D. Kundrát, P. Machan Foto Blesk – M. Pátek, D. Kundrát, P. Machan)

Jakoby toho na bývalou miss Agátu Hanychovou (38) bylo málo. Válka s oběma tatínky dcer Mii a Rozárky zdaleka nekončí. Nedávno vyfasovala soudní nařízení, které ji striktně zakazuje ukazovat tvář dcer na sociálních sítích. Jak se ale ukazuje, zákazy platí patrně jen pro ni, případně její rodinu, na straně Prachaře se malá Mia ukazuje zvesela dál. 

Vzhledem k tomu, že Instagram Agátu již delší dobu živí, je pro ni zákaz otců poměrně limitující záležitostí. Hanychovou sledují zejména ženy, kterým familiárně přezdívá „holčičky“, a ty samozřejmé kromě života Agáty zajímají i obě její dcery. Nicméně příkaz soudu, který vzešel z podnětu otců - Jakuba Prachaře a Jaromíra Soukupa- svědomitě dodržuje.

David Prachař o Metodě Markovič: Bál jsem se chodit ven!

Video se připravuje ...

To se však nedá říct o druhé straně. Na profilu Davida Prachaře se totiž Mia nedávno bez skrupulí objevila, což přirozeně Agátu nenechalo chladnou. Na důkaz svého protestu vytvořila printscreen obrazovky z Prachařova profilu, který nasdílela s dovětkem: „Tak já si Miu na Instagram dát nemůžu, ať žijí český soudy,“ který jasně ukazuje, že bezpečnost děvčátka patrně nebude primárním důvodem, proč se její otec Jakub Prachař k zákazu uchýlil. 

Snímek sice krátce na to z profilu dědečka zmizel, nicméně už teď je jasné, že tato událost příliš zaslouženého klidu mezi bývalé manžele nepřinese. 

Jakub Prachař na premiéře Franta mimozemšťan: Byla by škoda, kdyby lidstvo bylo vrchol vývoje vesmíru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
26. 3. 2024 • 18:17

Agáta opět potvrdila, jak má hned ohýnek někde, a nejde s ní vyjít. Dědeček nejen, že žádný zákaz nemá, a vnučku ukázal vyjímečně, nevyužívá ji k vydělávání peněz, ale hlavně tu fotku stáhnul, když se ozvala. Co by chtěla víc?

AHel
26. 3. 2024 • 09:59

*** na obou stranách, tolik nenávisti, naschválů, hnusů, bože v čem ty děti vyrůstají... hnus a za tím hledej Agátu...smutné a to o ní říkají matka roku, to je neuvěřitelný, je ostuda všech slušných matek.

hejhej
25. 3. 2024 • 21:39

Hloupá, hloupá Agáta !!

Dianthos
25. 3. 2024 • 21:24

Proč do toho Agáta plete soudy? Ona má zákaz od soudu, dědeček Prachař nemá. Pokud nechce, aby dědeček dával svou vnučku na internet, může ho dát k soudu.
Ale jak je vidět, není to potřeba, Jakub to asi zarazil.
Konečně když Agáta dostala předběžné opatření ohledně Rozárky a Jakub proti zveřejňování Mii protestoval, Žilková klidně dala obě na své sociální sítě.
Takže si dědeček a babička nemají co vyčítat.

Celebrity-chachacha
25. 3. 2024 • 13:44

A pořád.
Straší teta Agáta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.