Rezolutní NE těhotné Laškové: Už na to asi nemám ani sílu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rezolutní NE těhotné Laškové: Už na to asi nemám ani sílu

Gabriela Lašková
Gabriela Lašková (Styl a Kabo)

Moderování v televizi definitivně pověsila na hřebík! Někdejší královna krásy Gabriela Lašková (34) před rokem dala výpověď na Primě, kde devět let působila v Hlavních zprávách. Dostala několik nabídek, aby se před kameru vrátila, ale řekla rezolutní NE. Nyní se rozhodla podnikat.

Navíc se jí podařilo potřetí otěhotnět, a tak je stejně návrat na televizní obrazovky v současné chvíli nemožný. 

Dělá to celý život

„Rozhodla jsem se, že moderování v televizi ukončím a budu se věnovat svému podnikání. Chci se posunout ve své kreativní tvorbě a fotit,“ svěřila deníku Aha! Lašková. „Focení se amatérsky celý život věnuji. Rozhodla jsem se to posunout na profesionální úroveň. Chtěla bych fotit děti a rodinky,“ prozradila maminka tříletého Vincenta a takřka šestiletého Benedikta.

Potřetí těhotná moderátorka Gabriela Lašková: Pohlaví už ví!

Video se připravuje ...

Na vyšší úroveň

„Postavila jsem si ateliér, ale je to úplně v začátcích. Učím se v něm pracovat a samozřejmě to chci posunout na trochu vyšší úroveň,“ pochlubila se nastávající trojnásobná maminka. Pohlaví miminka už ví, ale ještě si ho s manželem Filipem chtějí nějaký čas nechat pro sebe.

Poslední přehlídka

I v požehnaném stavu Gábina předvádí na přehlídkách. Naposledy byla v Brně na galavečeru Styl a Kabo. „Myslím, že jsem si ověřila, že tohle je moje poslední přehlídka, že už na to asi nemám ani sílu. Rodit bych měla v rozmezí června a července, uvidíme, jak si to miminko načasuje. U obou synů jsem přenášela, takže jsem realistka a vím, že to nemusí přijít přesně na termín, který jsem dostala od pana doktora,“ konstatovala Lašková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.