Borhyová terčem nenávisti: Odchod z Novy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Borhyová terčem nenávisti: Odchod z Novy!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto pro Aha! – Marek Pátek, ara)

Byla zvyklá na úplně jiný typ moderátorek. Moderátorka Eva Jurinová (†67) stála u zrodu TV Nova, kde do roku 1999 uváděla Televizní noviny. Když na stejnou pozici někdejší ředitel Vladimír Železný (78) obsadil mladičkou Lucii Borhyovou (45), v Jurinové bouchly saze.

Byla velmi mladá, nezkušená, ale pro diváky i vedení televize neokoukaná a pohledná. Jenomže přesně tyto vlastnosti byly pro tehdejší zpravodajskou hvězdu Evu Jurinovou nestravitelné. „Když Železný tedy vytáhl, že Lucie Borhyová bude nová mladá tvář zpráv, Eva řekla, že to ani náhodou. ‚V takové televizi a s takovými lidmi a kolegy já nebudu!‘ říkala,“ prozradil serveru eXtra.cz po úmrtí Jurinové její manžel. I po odchodu z televize platila za eso ve svém oboru, a tak byla Eva oslovovaná redakcemi k hodnocení moderátorských výkonů. Na kom si uměla hodně smlsnout, není těžké uhodnout...

Jak se Lucie Borhyová stala moderátorkou? Myslela jsem, že to jsou Ptákoviny!

Video se připravuje ...

„Přitažlivý a vyzývavý typ modelky, který se brzy okouká. Má nezpravodajskou dikci a celkově je s formátem večerních zpráv v rozporu. Což takhle nevyměnit Televizní noviny za Peříčko?“ citoval Jurinovou před lety server iDnes.cz. Jak je ovšem dnes patrné, Borhyová se za ta léta vypracovala na jednu z největších hvězd Novy. Že ji Eva nikdy neměla v lásce, ví moc dobře. Jak dnes plavovláska vzpomíná na Evinu drsnou kritiku?

Lucie Borhyová na návštěvě v Blesku: Proč přišla o roli v Princezně ve mlejna?

Video se připravuje ...

„Eva Jurinová, ta mě neměla ráda, ale ani jsme neměly prostor si promluvit, protože jsme se nikdy nesetkaly. Je mi to líto, protože je pravda, že o mně v médiích mluvila dost ošklivě,“ sdělila Blesku s hořkosladce Lucie Borhyová, která si k zesnulé moderátorce zachovala úctu a odmítla o ní hovořit ve zlém. „Svého času jsem k ní vzhlížela, byla to skvělá moderátorka své doby, ojedinělá a osobitá,“ dodala s pokorou Borhyová.



Přečtěte si
ELLA Průšová
19. 2. 2024 • 19:33

lekno; souhlas, já ji mám ráda, myslím, že není zlá ani nepomlouvá! Paní Jurinová mohla poučovat Merunku, ten byl dost jednoduchej! Lucie, jste dobrá zprávařka, kašlete na pomluvy, to je jen závist!

bella.
19. 2. 2024 • 01:21

Sebestředná blbka, kdyby nebylo mámy, nevařila kafe Železnýmu a nestala se "hvězdou "
Za mě holka ze střelnice na Matějský.Za ucho růži a střílejte na štěstí.
Měla by se aspoň ostříhat, fakt laciná !A funí

yokky
18. 2. 2024 • 23:17

👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍🆒🆒🆒🆒🆒­🆒🌹🌹🌹🌹🌹­🌹🌹

yokky
18. 2. 2024 • 23:11

🤣🤣🤣🤣­🤣👎👎👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­👎🐔🐔🐔🐔🐔🐔

lekno
18. 2. 2024 • 11:27

Myslím, že Eva J. neměla pravdu ohledně kritiky Lucie B. Zahlásila o ní mimo jiné třeba – „Což takhle nevyměnit Televizní noviny za Peříčko.“ Jak by se tehdy asi cítila tato sebevědomě usazená moderátorka EJ, kdyby někdo o ní podobně veřejně hlásal - „Což takhle nevyměnit Televizní noviny za mluvčí v nejbližším bordel klubu ?“ Ať si místní bordel-mamá šetří hlasivky. No tehdy asi ještě nebylo tolik mluvčích jako dnes..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.