Lenertová o skandálu na Nově: Museli ji tajně odvádět z TV | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lenertová o skandálu na Nově: Museli ji tajně odvádět z TV

Exhvězda TV Nova Nicol Lenertová
Exhvězda TV Nova Nicol Lenertová (Daniel Černovský)

Jsme jen lidi a děláme chyby. To, co se ale povedlo někdejší sporťačce TV Nova Nicol Lenertové (49), zvedlo z gauče snad půlku národa!

Češi jsou hokejový národ, a jakmile nastane čas mistrovství světa, většina sedí přikovaná ke svým obrazovkám a bedlivě sleduje, jak si český tým vede. Není proto radno takové fanoušky jakkoli vykolejit. Přesně to se ale před lety povedlo bývalé hvězdě TV Nova.

Jágrova ex Nicol Lenertová: Na obrazovce díky podrazu!

Video se připravuje ...

„Bylo mistrovství světa v hokeji a my jsme si s klukama tipovali, jak to skončí. Potom je obrovský fofr a my jsme si ty naše tipy napsali do čtecího zařízení. Potom už není čas, běhá se tam do střižny. Já jsem potom přišla a začala jsem číst a přečetla jsem ten výsledek, co jsem si natipovala, a dopadlo to trochu jinak…“ zavzpomínala Nicol na svůj trapas, který se neobešel bez velmi stresujících následků.

„Po vysílání nám potom lidé volali, drnčely telefonáty a lidé chodili na recepci, jak to je, že na České televizi říkali jiný výsledek. Dokonce se stalo, že mě museli natajno odvést, protože přišel pán s roztrhaným tiketem,“ dodala s úsměvem Lenertová, kterou tato událost vyškolila natolik, že už si se čtecím zařízení více nezahrávala. „Od té doby jsem si říkala, že už do toho čtecího zařízení nikdy nezapíšu svůj tip, protože se potom stane v tom fofru, že to nestačíte vymazat, a potom je z toho takový průšvih,“ uzavřela vyprávění.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.