Kam zmizela dcera Slávka Šimka Hanka? KVŮLI BOHU UTEKLA Z TELEVIZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kam zmizela dcera Slávka Šimka Hanka? KVŮLI BOHU UTEKLA Z TELEVIZE!

Co se stalo s Hanou Šimkovou, bývalou parťačkou Aleše Cibulky?
Co se stalo s Hanou Šimkovou, bývalou parťačkou Aleše Cibulky? (Instagram, TV Nova)

Kulaté 30. výročí televize Nova ukázalo, jak dnes vypadá řada osobností, které zářily na jejích obrazovkách. Nejen Aleše Cibulku (46) ale zajímalo, kam se poděla jeho bývalá parťačka ze Snídaně s Novou Hanka Šimková...

Moderátor sdílel řadu snímků z dob, kdy byl ještě mladým, začínajícím talentem ve světě šoubyznysu. „Nova slaví, je mi ctí, že jsem byl součástí její rodiny. Snídaně s Novou, spolu s úžasnou Hankou Šimkovou,“ napsal na Instagramu k sérii fotek s neskrývaným dojetím. „Je tu snad nějaký pamětník?“ ptal se významně.

Ztratila smysl

A světe div se, odepsala mu sama Hanka! „Před lety jsem prošla konverzí ke křesťanské víře a cítila, že mi práce v televizi nedává smysl,“ svěřila se dcera známého komika Miloslava Šimka (†63), jež po odchodu z Novy působila ještě u konkurence na Kavčích horách, kde mj. moderovala kulturní magazín Noční sběr. „Své tehdejší zaměstnání v České televizi jsem proto ukončila,“ poukázala na víru. „Chtěla jsem svou prací pomáhat. Jsem vystudovaná novinářka, takže jsem mohla neziskovým organizacím nabídnout dovednosti v tomto směru,“ vysvětlila Šimková.

Zuzana Bubílková v novém pořadu Blesk.cz Kápni božskou: Přiznala vztah se Šimkem!

Video se připravuje ...

Občas moderuje

Nejdříve pracovala v organizaci poskytující paliativní péči, před 10 lety se pak přesunula do neziskové organizace Naděje. Ta pomáhá lidem ve stáří, ohroženým rodinám, lidem bez domova, ohroženým dětem, lidem s handicapem a také lidem ve finanční tísni. Zde pracuje jako vedoucí komunikace. „Jsem za tuhle cestu velmi vděčná. Občas moderuji, docela ráda, ale vybírám si podle smyslu dané věci,“ upřesnila Hanka.

Otcem se nechlubila

Cibulka na ni nedá dopustit – a nelze se mu divit. „Jako žurnalistický profík mě toho hodně naučila. Jak se správně ptát, jak vystavět rozhovor, aby bavil diváky i respondenta. Jak předávat informace a přitom se jimi zbytečně sebestředně nechlubit,“ přiznal Aleš po letech. „Vzpomínám si, že až když jsme šli spolu na premiéru muzikálu Jeptišky do Divadla Jiřího Grossmanna, jsem ke svému údivu zjistil, kdo je její tatínek. Já to fakt netušil,“ prozradil.

Rosnička Michaela Dolinová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.