Borhyová přiznala slzavé soukromí: Brala jsem to osobně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Borhyová přiznala slzavé soukromí: Brala jsem to osobně

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (CNC_David Kundrát)

Dnes patří mezi ostřílené moderátorky a ve svém oboru je profesionálkou. Ani Lucie Borhyová (45) ale neměla jednoduché začátky, jak nyní zavzpomínala. Domů se dokonce několikrát vracela s pláčem.

Televizní hvězdou se Lucie Borhyová nestala ze dne na den. Na konci devadesátých let patřila mezi nejmladší moderátorky, což tehdy nebylo příliš zvykem. Přeci jen diváky po léta provázely zprávami starší televizní hlasatelky, takže tíha očekávání a nervozity byla u tehdy jednadvacetileté Lucie Borhyové znatelná.

Lucie Borhyová - Nova 30 let

Video se připravuje ...

„Byla jsem neskutečně nervózní. Začínala jsem strašně mladá, to v tu dobu nebylo moderní. Dělali si ze mě legraci, že bych mohla být napsána v Guinnessově knize rekordů jako nejmladší moderátorka. Nechtěla jsem zklamat lidi, co ve mě dávali důvěru, a bylo to pro mě šílené,“ cituje herečku server eXtra.cz.

Další problém představovaly smutné zprávy, které musela Lucie světu sdělovat. Tehdy je vnímala až příliš osobně, což mělo dopad na její psychiku i výstup. „Já jsem si to brala strašně k srdci. Já jsem ty zprávy strašně prožívala a byla jsem z toho tak špatná, že jsem odjížděla z práce a brečela jsem,“ přiznala Borhyová, která nakonec pochopila, že si nesmí takové zprávy připouštět k tělu a nést tíhu jiných lidí na vlastních bedrech. „Nebylo možné, abych si ty zprávy brala takhle osobně. Potom jsem se od toho oprostila a udělala jsem dobře,“ dodala Lucie Borhyová.



Přečtěte si
Michelin
7. 2. 2024 • 07:52

Jo , když začínala , měla kozy pod bradou a dnes ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.