Borhyová v TV bez Korantenga? Chybělo jen málo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Borhyová v TV bez Korantenga? Chybělo jen málo!

Lucie Borhyová a Rey Koranteng
Lucie Borhyová a Rey Koranteng (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

„To bylo při plavbě na takovém velkém katamaránu. Bylo tam asi 300 až 500 lidí z Benátek. Pluli jsme, už ani nevím kam, a dostali jsme se do bouřky. To bylo poprvé v životě, kdy já jsem zažil na moři bouři, ale jako skutečnou. To nebyla legrace," popsal Rey Koranteng (49) počátek dovolenkového dramatu.

​„Posádka zmizela a teď tam byla směsice národů. My Češi jako suchozemci, pak tam byli Němci, Britové i Rusové. Začal tam padat nábytek, rozbíjet se sklenice a vlny šly přes palubu. Tak jsem celou dobu sledoval, kde jsou záchranné čluny a nafukovací vesty. A do toho ty čtyři holky z Ruska, které tam před námi seděly, začaly zpívat nějaké ruské chorály," okomentoval moderátor hororový průběh plavby.

Hvězda Novy Rey Koranteng: Pravda o vztahu s Borhyovou!

Video se připravuje ...

„Němci zvraceli a Britové se křižovali. Bylo to jako plavba do apokalypsy. Tak to bylo zvláštní, ale naštěstí to dobře dopadlo. Tak přišla posádka, a přestože to byla australská loď, posádka byli Italové. A na to, jak zmizeli a nikomu nedali vůbec žádnou instrukci, co máme dělat, kdybychom se potápěli, tak pak zase v přístavu byli mistři světa. To byli playboyové," dodal Rey Koranteng v pořadu Blue Style Experti na cestách.

Borhyová a Koranteng na Slavíkovi: Lucie se dala na disco!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.