Velkolepá oslava v rodině Borhyové: Slavná babička má 90! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velkolepá oslava v rodině Borhyové: Slavná babička má 90!

Babička Lucie Borhyové slavila narozeniny.
Babička Lucie Borhyové slavila narozeniny. (archiv Blesku, divadlo Košice)

Babička moderátorky Lucie Borhyové (45), Zuzana Borhyová – Kleinová (90), oslavila 22. března jubilejní 90. narozeniny. Její milovaná vnučka si pochopitelně nenechala ujít velkolepou oslavu, která se konala v Národním divadle Košice.

Lucčina babička se už od svých dětských let věnovala baletu. Postupem času se z tamních divadel dostala právě do Národního divadla v Košicích, kde se jí v roce 1966 podařilo získat post sólistky. Neusnula na vavřínech a usilovně na sobě pracovala dál a to bude nejspíš jedním z důvodů, proč si svou pozici udržela až do odchodu do důchodu v roce 1991.

Jak se Lucie Borhyová stala moderátorkou? Myslela jsem, že to jsou Ptákoviny!

Video se připravuje ...

Právě zmíněné divadlo si pro Zuzanu připravilo speciální narozeninové překvapení. Byla pozvána na reprízované představení jednoho z nejkrásnějších baletů Giselle. Společnost jí dělala samozřejmě milovaná vnučka Lucie, která přizvala i svého tatínka Ladislava Borhyho a také vicemiss československé republiky z roku 1991 Andreu Tatarkovou. Všichni si tento mimořádný večer užili a na Zuzanu Borhyovou – Kleinovou byli náležitě pyšní.

Lucie Borhyová zazdila přítele! Na ples přišla s jiným...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.