Koranteng upřímně o Borhyové: Tohle chce slyšet každá žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Koranteng upřímně o Borhyové: Tohle chce slyšet každá žena!

Lucie Borhyová a Rey Koranteng
Lucie Borhyová a Rey Koranteng (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Aniž by se domluvili, oblékli se do svěží jarní zelené! Za léta společného moderování hlavních televizních zpráv už se z Lucie Borhyové (45) a Reye Korantenga (49) stali nejen dobří kolegové, ale hlavně přátelé.

Na obrazovku jim vybírají oblečení stylisté, v soukromí už jim to jde samo. „Že často přijdeme do práce sladěný, aniž bychom se domluvili, tak to už je vyšší dívčí,“ smála se Borhyová, když dorazila do televize. „Pátého srpna 1999 jsme spolu poprvé usedli za moderátorský pult televize Nova a od té doby tam pořád sedíme,“ zavzpomínala Borhyová.

Rey Koranteng na Plese jako Brno: Manželku nechal doma a Borhyová ho vypekla!

Video se připravuje ...

A i když se nabízí otázka, kolikrát už měla oblíbená moderátorská dvojka tzv. ponorku, oba se shodují, že si na nervy nikdy nelezli. „S Luckou je legrace a stáli jsme při sobě v těžkých chvílích. A asi mi to nebudete věřit, ale nevzpomínám si, že by mě někdy něčím vytočila,“ svěřil Koranteng Aha! již dříve.

Nejtěžší okamžiky Reye Korantenga: V televizi oznámil smrt kamaráda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.