Borhyová na hotelu s jiným: Se Smečkou se prý už dohodli dávno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Borhyová na hotelu s jiným: Se Smečkou se prý už dohodli dávno

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

„S partnerem nechodíme na společenské akce, kde jsou média. Rozhodli jsme se, že si náš vztah ponecháme pro sebe,“ vysvětlovala Lucie Borhyová absenci partnera Michala Smečky, místo kterého vyvedla na nedávný ples v Brně svého manažera Karla Čelikovského.

„Máme spoustu hezkých fotek, protože se fotíme docela často na různých výletech. Tak ze společenských akcí fotky nepotřebujeme. A přítel je z úplně jiné profese. Já s ním také nechodím k soudu. A vlastně by to bylo i divné, kdybychom se najednou někde objevili, když už jsme spolu tak dlouho. Ale není to záměr, že bychom se schovávali, a jak se říká: Nikdy neříkej nikdy. Já se za něj nestydím a on snad za mě taky ne,“ prohlásila ohledně nepřítomného miláčka pětačtyřicetiletá zprávařka na Super.cz.

Lucie Borhyová - Ples v Intru

Video se připravuje ...

„S partnerem máme dohodu, že spolu nebudeme chodit do společnosti. Každý máme svou práci a ta jeho společnost, kde jsou média, nepotřebuje. Prostě to tak je, a oba to respektujeme. Ale jinak jsme spolu pořád a rádi. Jak už jsem řekla, tenhle večer si užiji s Karlem, budeme tancovat, dáme si nějakou skleničku, přespíme na hotelu, ráno posnídáme a vrátíme se ke svým,“ dodala Lucie Borhyová pro Blesk. 

Lucie Borhyová poprvé přiznala: Společné bydlení s milencem a třetí dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef Novak
25. 3. 2024 • 08:06

Prosím koho to zajímá Vy nemáte práci až se to změní budete plakat jak Vás budou lidi ……..Novák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.