Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová!

Luxusní Ples v Intru se stal soubojem dekoltů!
Luxusní Ples v Intru se stal soubojem dekoltů! (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Už 61. ples konající se v hotelu International nezklamal. Dostavila se na něj celá řada známých tváří – a všechny slavné dámy, jako kdyby soupeřily o to, která vynese hlubší a plnější dekolt. Na dechberoucí výstřih vsadily skoro všechny modelky, herečky i moderátorky!

Ples v brněnském hotelu International svým návštěvníkům nabízel ledacos – nechyběly ústřice, humři, steaky, sushi... A samozřejmě litry šampaňského. Zahrála například kapela Chinaski a zazpívala zpěvačka Monika Absolonová (47).

Pořadatelé Českého plesu manželé Duškovi: Jak se chystal letošní ročník?

Video se připravuje ...

„V každém rohu je nějaká kapela, každý si přijde na své,“ sliboval Aha! jeden z hlavních organizátorů Michal Říčánek. Evička umí upoutat! Všechny slavné dámy, co na tuto akci dorazily, jako by se snad domluvily – většina z nich zvolila společenskou róbu s hodně hlubokými dekolty. Ten nejvýraznější měla napříkla po nemoci pohublá moderátorka Eva Decastelo (45). Ta se rozhodla ples pojmout jako »holčičí jízdu« s kamarádkou ze seriálu Slunečná, herečkou Reginou Řandovou (56). „Jsem ráda, že jsem aspoň něčím v pětačtyřiceti letech upoutala. Z posledních sil,“ smála se Decastelo s tím, že je jí jasné, že se jí jenom málokdo bude dívat do očí.

Do dámské společnosti dorazily i modelky Tereza Fajksová (34), Hana Vágnerová (29), manželka závodníka Karla Abrahama (34), či rozvádějící se Iveta Lutovská (40). „Protáhneme si to až do rána a bude to určitě hezkej večer. Už teď jsme tu potkaly spoustu kamarádek z modelingu, takže to bude asi večer, že budeme jen povídat a povídat, až nám odejdou hlasivky,“ prozradila plavovlasá moderátorka, která jako jedna z mála výstřih neukázala. Místo toho však odhalila záda s drobným tetováním na lopatce. 

Aneta Vignerová: Po 4 letech s Kolečkem na ples!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.