Václav Upír Krejčí po rozvodu: Odpojili mu plyn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Václav Upír Krejčí po rozvodu: Odpojili mu plyn!

Herec Václav Upír Krejčí vede s exmanželkou boj o majetek
Herec Václav Upír Krejčí vede s exmanželkou boj o majetek (M. Protivanský, L. Křivan, archiv Blesku)

Odjel s přítelkyní Lucií (50) do Zvolena na ples a doma po návratu Václav Upír Krejčí (68) málem zkolaboval. „V mé části domu byla příšerná zima. Kroutil jsem knoflíky u vafek a nic. Až po chvíli mě napadlo jít zkontrolovat plynoměr. A pecka! On tam nebyl,“ postěžoval si herec, mim a producent.

Protože se s manželkou Zuzanou (50) nedávno rozvedli, napadlo ho ihned, že v tom má prsty. Že válka pokračuje. „Je s přítelem na horách, tak jsem jí hned napsal. Hlavně mě zajímalo, jak to dokázali zařídit,“ přiznal Upír. „Platím už dvacet let pravidelně a tohle mě fakt zaskočilo,“ dodal.

Upír Krejčí se pochlubil přítelkyní: Věrná kopie manželky!

Video se připravuje ...

Poslala mu SMS

Ale bejvalka Zuzka v tom fakt nejela. „Není to válka, ale postup plynáren,“ odepsala exmanželka. „V pondělí přijedou namontovat nový plynoměr. Vše ti vysvětlím osobně a potřebuju, abys podepsal formuláře,“ stálo ještě v SMS.

Půjčil si agregát

Krejčí tak sice už věděl, kde je zakopaný pes, ale tím se s Luckou moc nezahřáli. Navíc měl Upír na víkend domluvený kšeft a i ve studiu bylo jako v morně. „Musel jsem si půjčit agregát, aby se to vytopilo. Myslíte, že mi plynárny zaplatí investici, která vznikla jen kvůli nim?“ položil evidentně zbytečnou otázku Upír Krejčí.

O roli v pohádce Perinbaba 2 jsem přišel! Nepustili mě, říká Václav Upír Krejčí

Video se připravuje ...

Problémový dům

Jejich dům je asi prokletý. Manželé Krejčí o něj svedli loni na konci září u rozvodu bitvu. Václav ho chtěl prodat. Výtěžek navrhoval rozdělit na půl s tím, že jak on, tak bývalka by koupili dcerám Kláře (23) a Kristině (18) byt. Zbytek by si nechali. Zuzana nesouhlasila, chtěla si nechat celou nemovitost.



Přečtěte si
Jana Nováková
10. 2. 2024 • 20:41

Teď jsem četla,že Upírova přítelkyně je věrnou kopii manželky !! Tak to ani náhodou.Upírova přítelkyně je hezká ženská !!!

Celebrity-chachacha
10. 2. 2024 • 16:56

Já z toho asi neusnu.

Alena Havlova
10. 2. 2024 • 07:41

Vzkaz autorovi článku: Nejedná se o dům na fotografii. Krejčí bydlí sice ve stejné ulici, ale jeho dům má č. 25.
Když už něco zveřejňujete, tak správně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.