Upír Krejčí po provalené nevěře: Sny o dítěti s novou ženou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Upír Krejčí po provalené nevěře: Sny o dítěti s novou ženou

Václav Upír Krejčí s partnerkou Lucií
Václav Upír Krejčí s partnerkou Lucií (archiv Blesku)

Patří k sobě jako pověstné půlky jednoho jablka. Václav Upír Krejčí (67) a jeho láska, bývalá marketingová ředitelka a podnikatelka Lucie Krucká (50) se od sebe za 8 měsíců neodloučili ani na minutu! „V životě jsem takovou lásku nezažil,“ přiznává herec a mim.

Amorův šíp je oba evidentně zasáhl na tom správném místě. „Nikdy jsem si nedokázal představit, že něco tak krásného existuje. A hlavně, že to tak je na obou stranách,“ líčí Upír vztah s drobnou blondýnkou.

Chtějí i dítě

Neustále se dotýkají jeden druhého, líbají se a stále se ujišťují, že se jim to jen nezdá. „Oba cítíme, že bychom strašně moc chtěli mít spolu dítě, což už bohužel nejde. Ale bylo by to moc krásné,“ sní s otevřenýma očima Upír. „Dostali jsme nádherný dar, protože lásku prožíváme stejně, a děkujeme za to denně osudu,“ dodává.

Upír Krejčí se pochlubil přítelkyní: Věrná kopie manželky!

Video se připravuje ...

Teď rozvod

Václav věří, že rozvod s manželkou, architektkou Zuzanou (49) proběhne rychle a brzy bude patřit jen své Lucii. Díky ní našel znovu po smolném loňském červnu, kdy přišel ženě na nevěru a pak vjel do lesa, kde boural, zase radost ze života. Má opět smysl života.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.