Václav Upír Krejčí: HODINA OD SMRTI! AKUTNÍ OPERACE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Upír Krejčí: HODINA OD SMRTI! AKUTNÍ OPERACE

Jen pár hodin po operaci.
Jen pár hodin po operaci. (Foto – archiv V. Krejčího, HZS StČ. kraje, ara)

Zčistajasna se začal dusit! „Otekly mi mandle tak, že jsem nemohl dýchat,“ popsal deníku Aha! svůj boj o život Václav Upír Krejčí (67). Odvezla ho sanitka. „Ve středu večer mi museli operovat mandle. Byla to apokalypsa,“ přiznal mim zničeně.

V poslední době má slavný člen bývalého MimTria samé problémy. Loni v červnu se pohádal na chatě s manželkou Zuzanou (49) kvůli její nevěře a údajně opilý vjel do lesa, kde zničil zánovní auto a potloukl se. Přišel o řidičák, dostal mastnou pokutu a manželka s ním od té doby nekomunikuje.

Nehoda Upíra Krejčího byl pokus o sebevraždu? A Babiše evidovala StB oprávněně

Video se připravuje ...

Bez mandlí

A teď o víkendu najednou sotva lapal po dechu. „Lékař mi velice vážně řekl, že kdybych otálel a přivezli mě třeba až za hodinu, mohl jsem se skutečně udusit,“ posteskl si Upír zničeně. Operovaný krk ho dost bolí. Má ale nervy nejen kvůli svému novému zdravotnímu problému, ale taky proto, že konečně začal zkoušet nové představení Slaměný klobouk s Václavem Knopem (73) a má strach, že o vysněnou práci přijde. „Zatím jsem v rekonvalescenci, samozřejmě dieta, než se mi to zacelí, a k tomu ještě další omezení,“ dodal skleslý herec.

Pořád na sále

V roce 2016 se mim zřítil skoro ze tří metrů ze žebříku a zlomil si obratel. Podstoupil náročnou dvě a půl hodiny trvající operaci a ještě dva měsíce po ní neudělal bez berlí ani krok. Před rokem mu narychlo operovali pupeční kýlu. Vyhřezla a každým dnem se situace zhoršovala.

Václav Upír Krejčí: Náhlovský přijímal návštěvy na benzínce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.