Premiéra Slaměného klobouku: Upír září štěstím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Premiéra Slaměného klobouku: Upír září štěstím!

Václav Upír Krejčí
Václav Upír Krejčí  (archiv Blesku)

Hraje hluchého přitroublého strýčka, ale září, jako by měl roli prince. Václav Upír Krejčí (67) měl v hledišti Divadla Lucie Bílé svou novou lásku Lucii. „Už to viděla dvakrát a pořád tleská,“ pochlubil se.

Mim a herec věří, že tím skončilo jeho vrcholně smolné období, kdy po hádce s manželkou kvůli její nevěře rozmlátil nové auto, nadýchal 2,6 promile a přišel o řidičák. „Jsem moc rád, že se lidé smějí, že na chvíli zapomenou na starosti,“ říká po premiéře Slaměného klobouku.

Václav Upír Krejčí na pohřbu Jakubiska: Ve skryté kameře mu provedl hroznou věc!

Video se připravuje ...

V roli poručíka, kterou si ve filmu z roku 1971 střihl Pavel Landovský (†78), se blýskl zpěvák a vystudovaný činoherec Pavel Vítek (60). V bílé uniformě se pod reflektory zapotí, ale nevadí mu to. „Pomáhá mi dotvořit postavu. Na dvě hodiny se cítím jako oficír,“ libuje si Vítek. Vrátil se na scénu, kde býval Disk a kde ztvárnil po absolvování studií na DAMU Arnoštka v Rozmarném létě.

Václav Upír Krejčí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.