Po odhalené nevěře manželky a bouračce... Upír utekl na Srí Lanku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po odhalené nevěře manželky a bouračce... Upír utekl na Srí Lanku!

Krejčí s nevěrnou manželkou Zuzanou
Krejčí s nevěrnou manželkou Zuzanou ( Foto Aha! – David Kundrát)

Tady mu asi hořela půda pod nohama. Václav Upír Krejčí (66) po nedávném dramatickém večeru utekl z Česka. Ten den se pohádal s manželkou Zuzanou (49), odjel autem do lesa, vyboural se a taky opil. Azyl našel u kamaráda Romana Hájka (62) na Srí Lance.

Letos v půlce června se pobyt na rodinné chatě Krejčích zvrtl. Kvůli manželčině údajné nevěře Upír vypěnil, skočil do auta, po několika málo metrech se vyboural v lese a spadl i s autem do potoka. „Chtěl jsem tím Zuzanku vytrestat,“ přiznal pár hodin poté. Jenže to dopadlo přesně naopak. Potrápil hlavně sebe. Bývalý člen oblíbeného MimTria se dostal do hledáčku policie, protože nadýchal 2,7 promile, manželka s ním přestala mluvit a naštvaly se i obě dcery. Václavovi se proto moc nechtělo domů, do vily ve starých Řepích, kde jeho »tři grácie« bydlí.

Náhlá smrt politika Michalika. Kolik Procházka kasíruje za životní boj a nehoda Upíra Krejčího

Video se připravuje ...

„Lidi byli moc fajn, nabízeli mi ubytování, taky kamarádi se ozvali, aby mě podrželi,“ zhodnotil s mírným odstupem vyhrocenou situaci Upír. Pak bylo nějaký čas ticho po pěšině, až nyní se herec ozval ze Srí Lanky, kde je s kamarádem, bývalým kolegou Romanem Hájkem. Diváci si ho pamatují například ze seriálu Chlapci a chlapi. „Jsem šťastný,“ napsal Vašek pod fotku, kde se nechal zvěčnit také s místní nevěstou a ženichem. „Je tady ráj na zemi, Roman tu na půl žije,“ prozradil Václav. „Nemyslím na tu, která mě opustila, je tu skvělá parta a mně se vůbec nechce domů,“ přiznal Upír.

Přišel o auto

Upír si rozsekal auto, které si nadělil k Ježíšku. Když z něj vyprchal alkohol, bylo mu vozu moc líto. Jemu se ale jako zázrakem nic nestalo.

Nehoda Upíra Krejčího byl pokus o sebevraždu? A Babiše evidovala StB oprávněně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
28. 7. 2022 • 17:12

měl raději ženu kopnout do zadele a vyhodit jí k milenci....ona by ještě ráda přilezla zpátky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.