Václav Upír Krejčí: Takový trapas dlouho nezažil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Upír Krejčí: Takový trapas dlouho nezažil

Moderátor Richard Sacher, Ina Urbanová a Václav Upír Krejčí
Moderátor Richard Sacher, Ina Urbanová a Václav Upír Krejčí (Foto - Karel Labuť )

Správný umělec se nesmí nechat rozhodit, ať se na pódiu či jevišti stane cokoliv. Tuto větu si musel pořád dokola opakovat bavič a mim Václav Upír Krejčí ve chvíli, kdy ho nechtěně ztrapnila jedna z finalistek soutěže Gentleman & Žena ČR 2020. Ta se kvůli koronavirovým opatřením a lockdownům uskutečnila až před pár dny. 

Součástí finálového večera, který se konal v Divadle Horní Počernice, byla i volná disciplína. Všichni soutěžící měli minutu na to, aby ukázali, co v nich je. Janka Molitorisová si zvolila rozhovor s některým z porotců. „Domluvím jí toho nejznámějšího a zároveň nejvtipnějšího, aby to měla snazší," řekl moderátor Richard Sacher a pozval na pódium Upíra. To ale nikdo netušil, co bude následovat. Molitorisová vytřeštila oči a mlčela. Upír ji pomohl: „Tak se ptejte. Nebo vy nevíte, kdo jsem?" Soutěžící odpověděla: „Vůbec netuším!" A opět mlčela. V sále zavládlo hrobové ticho a za chvíli se začalo několik lidí smát.

Václav Upír Krejčí na oslavě 60 Nálepkové: Promluvil o třenicích v Mimtriu!

Video se připravuje ...

„To nevadí, já vás taky neznám. Tak se ptejte, co vás napadne." A zase ticho. Otázky tedy začal pokládat Upír, ale dočkal se vždy jen strohé a zmatené odpovědi. Po minutě se tak publikum ani porota, v níž seděla například moderátorka Marie Tomsová, autorka kuchařek Eva Filipová či astroložka Olga Krumlovská, nedozvěděli téměř nic. Upír se snažil být nad věcí, ale bylo vidět, že tohle tedy nečekal. Takový trapas se mu už dlouho nestal!

Titul Žena ČR 2020 nakonec získala sympatická a mnohem pohotovější Maria Michaela Hrubá ze Šumperka, Gentlemanem ČR 2020 se stal Jaromír Hanzík z Třebestovic. „Finále letošního ročníku se uskuteční už 16. října na stejném místě. Bude opět přístupné veřejnosti," dodal Ing. Josef Junek z pořádající společnosti StockholmDream Production. 

Václav Upír Krejčí uprchl do lesa: Chatu mu koupila babička, svítí tam petrolejkou

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.