Srdceryvná zpověď Tomsové: TRAGÉDIE V RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Srdceryvná zpověď Tomsové: TRAGÉDIE V RODINĚ

Marie Tomsová
Marie Tomsová (herminapress.cz)

Na televizní obrazovce Marie Tomsová (62) vždy rozdávala úsměvy, málokoho by tedy napadlo, že za úsměvem skrývala velkou bolest. Bývalá známá televizní hlasatelka se musela vyrovnat s tragickou událostí v rodině. Přišla totiž o svého syna, který v pěti měsících zemřel.

Málokdo si umí představit, jakou bolest musela hlasatelka se svým manželem prožívat. Tomsové se zhroutil celý svět, nemohla pracovat, nemohla se starat o domácnost, byla bezmocná. Hlasatelka se po smrti chlapečka pokoušela znovu otěhotnět, ale patrně z psychických, ale i jiných zdravotních důvodů, nemohla dlouhých sedm let přijít do jiného stavu.

S přibývajícími léty se z toho pro ni stala noční můra. Dostala se do situace, kdy doslova každý pohled do kočárku s dítětem jí rozrušoval a stresoval. Léčila se a po dlouhé době snažení, se jí ve 38 letech narodil syn. „Když je člověk mladší, ta to zvládá lépe. Jenže mně bylo 39 let, když se narodil druhý syn. Ale já s dětmi neotálela, prostě se nedařilo,“ řekla Tomsová Aha! pro ženy.

O smrti prvního syna se hlasatelka rozpovídala ve své 13. komnatě. „My jsme měli pár let před tím chlapečka, který zemřel na syndrom náhlého úmrtí kojence. Pak jsme se několik let snažili a takhle se to povedlo. Ty dva kluci, to byla náplast na bolest, ale trvalo to dlouho,“ řekla hlasatelka podle deníku Šíp.

Hlasatelka Tomsová nestárne: Ukázala se v plavkách!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
noreenlope...@...
5. 3. 2019 • 17:20

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.