Václav Upír Krejčí po náročné operaci: Utekl ze špitálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Václav Upír Krejčí po náročné operaci: Utekl ze špitálu!

Upír Krejčí z nemocnice utekl.
Upír Krejčí z nemocnice utekl. (Archiv Blesku)

Po nedávné operaci mandlí, kdy mu šlo doslova o život, je mim Václav Upír Krejčí (67) zpět mezi svými. V Divadle Lucie Bílé zkouší hudební komedii Slaměný klobouk. Stačilo ale málo a nemusel tu vůbec být!

K nešťastné události došlo v únoru. „Prý kdybych hodinu váhal, tak jsem se mohl doma udusit,“ přiznal tehdy deníku Aha! mim. Jak na to vzpomíná dnes? „Bylo to vlastně takový komický. V pátek jsem blbě polykal, tak jsem si vzal prášek, v sobotu už to bylo blbý, v neděli u mě byla kamarádka a já se dusil. Jen jsem ze sebe vysoukal, že nemůžu dejchat, tak volala rychlou!“ Za hodinu byl na operačním sále a zákrok pod narkózou trval 40 minut.

Václav Upír Krejčí: Náhlovský přijímal návštěvy na benzínce!

Video se připravuje ...

Druhý den při vizitě nevěřila lékařka z Vojenské nemocnice při pohledu do jeho krku svým očím! „Ptala se, kdy mě operovala, a já, že včera. A ona, že to není možný, že je to, jako by to bylo před týdnem!“ směje se Upír s tím, že byl prakticky druhý den dobrý. „Ale tam je strašný nebezpečí, že začnete chrlit krev, protože se po těch mandlích to nešije, takže je to furt otevřená rána,“ je si vědom vážnosti zákroku, který prodělal.

Přesto své doktorce řekl, že už potřebuje jít domů, protože zkouší Slaměný klobouk. „Řekla mi, že jsem se zbláznil a že mě nepustí,“ říká bavič. Běžná rekonvalescence trvá dva týdny, ale Upír utekl ze špitálu ani ne za týden. „Jsme v divadle skvělá parta lidí, kteří se na sebe vážně těší. Václav Knop je nejen skvělý režisér, ale i kamarád, tak jsem je nechtěl nechat dlouho čekat,“ dodává Krejčí na vysvětlenou. 

Mim Václav Upír Krejčí po náhlé operaci. Ukázal díru v břiše!

Video se připravuje ...

Unikátní pacient

Paní doktorce to prý nedalo a zavolala mu: „Ještě jsem žádnému pacientovi takhle netelefonovala, ale vy jste tak zvláštní, že bych potřebovala vidět tu jizvu...“ Upírova reakce ji odrovnala. „Zeptal jsem se, jestli stačí, když zajdu ke své obvodní lékařce a ta jí pak zavolá... Nakonec souhlasila,“ říká herec pobaveně a dodává: „Obvoďačka se mi podívala do krku a řekla, že je to dobrý! Tak jsem to hned volal paní doktorce...“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.