Miroslav Donutil tři měsíce po operaci: NOVÁ KYČEL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miroslav Donutil tři měsíce po operaci: NOVÁ KYČEL!

Miroslav Donutil
Miroslav Donutil (Marek Pátek)

Čeká ho zajímavá role v mysteriózním seriálu a před kameru si stoupne s novým kyčelním kloubem. Miroslav Donutil (72) je tři měsíce po operaci a už odhodil i hůl. „Je to dobré, i když to ještě není úplný komfort,“ řekl herec deníku Aha!.

Je statečný, zákrok neodkládal. Zavzpomínal, jak vzal s sebou do lázní Třeboň Karla Gotta (†80), který měl tehdy po operaci své kyčle v Německu. „Pochvaloval si to. I když největší zážitek z jeho pobytu měly servírky, byly z něj úplně hotové,“ prozradil. Na seriál Novy Za domem v lese se těší.

Nestárnoucí Sisa Sklovská (56) po 9 operacích hubená jako lunt! Co se s ní děje?

Video se připravuje ...

„V tak mysteriózním seriálu jsem ještě nehrál,“ prozradil Aha! Donutilův bývalý kolega z Národního divadla Jiří Kodet (†67) také dostal totální endoprotézu. Jenže přišel domů a nonšalantně si přehodil nohu přes nohu, jak byl zvyklý. Neštěstí bylo hotovo, kloub vypadl. „Byl jsem před pár dny na kontrole u pana profesora Bartoníčka, který mě operoval. On mi tím kloubem všelijak cloumal, až jsem mu v obavách řekl, že mi ho vyhodí. Já můžu, odvětil, já si ho tam totiž nandám,“ dal tehdy k dobru nemocenskou historku Kodet.

Přeučil má šviháckou hůl

Jan Přeučil (85) byl před devíti měsíci taky na výměně bolavé kyčle. Už běhá jako dřív, jen ke svému charakteristickému klobouku přidal stylovou vycházkovou hůlku. „Hodně chodím,“ pochlubil se a dodal: „Chtěl jsem se už v Příbrami, kde mě operovali, co nejdřív vrátit k normálnímu životu, a to se podařilo.“ Oprávněně se raduje, že o jejich rodinné Divadlo nejen pro děti je stále zájem. „Jsem moc rád na světě,“ ujistil herec.

Hvězda filmu Atlas ptáku Miroslav Donutil: Milenkám bych jméno nevybíral

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
26. 2. 2023 • 08:12

Rozhodně nás nezapomeňte informovat, až Donutilovi naskočí opar.

hejhej
25. 2. 2023 • 14:13

Konečně to neználek češtiny opravil.

hejhej
25. 2. 2023 • 09:52

Pisálku !! Buď 1 kyčel nebo obě kyčle !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.