Účet za nehodu Václava Upíra Krejčího (66): 35 tisíc v tahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Účet za nehodu Václava Upíra Krejčího (66): 35 tisíc v tahu!

Václav Upír Krejčí měl nehodu.
Václav Upír Krejčí měl nehodu. (CNN Prima News, Martin Hykl)

To byla fakt černá neděle! Václav Upír Krejčí (66) si kvůli manželčině nevěře rozsekal zánovní auto, a ještě přišel o pěkný balík. „Měl jsem v autě třicet pět tisíc kvůli plánovaným terénním úpravám. Jsou fuč,“ řekl herec a mim deníku Aha!.

Na místě, kde Václav boural a nárazu poslal auto do potoka, byli prý kromě něj ještě policisté, dobrovolní hasiči a z chaty, která je asi 150 metrů od tohoto místa, došla taky manželka Zuzana (52) s dcerou. „Už mě přešel největší vztek. Ty prachy asi nikdy neuvidím. Navíc je mi líto zničeného zánovního auta, nadělil jsem si ho pod stromeček,“ řekl Krejčí otráveně deníku Aha!. Na druhou stranu ho dojaly nabídky lidí. „Zvou mě, abych šel bydlet k nim, a jeden pán mi dokonce nabídl na půl roku zapůjčit vůz. Moc všem děkuju,“ dodal Upír.

Nehoda Upíra Krejčího byl pokus o sebevraždu? A Babiše evidovala StB oprávněně

Video se připravuje ...

O plánech a pocitech mu ostatně jeho právník už v pondělí zakázal mluvit. „Jen chci říct, že čekám, jak se rozhodne má žena. Myslím, že mám právo vrátit se do našeho domu. Mám v něm děti. Možná jen budu třeba bydlet v jiné části,“ přemýšlí nahlas Krejčí. Moc by si přál, aby to se ženou dali zase dohromady.

Vyhazuje ho z domu

Vedle chalupy, kde se kauza odehrála, mají manželé krásný dům v Řepích i s nahrávacím studiem. Rekonstrukce trvala 8 let a vyžádala si i hypotéku, která je už splacená. „A teď mi Zuzana říká, abych vypadl,“ povzdechl si Upír.

Náhlá smrt politika Michalika. Kolik Procházka kasíruje za životní boj a nehoda Upíra Krejčího

Video se připravuje ...

Co se stalo

Václav podle svých slov vypil na chalupě lahev na ex a sedl do auta, protože chtěl vystrašit kvůli nevěře manželku Zuzanu. „Neměl jsem už proč žít,“ přiznal herec deníku Aha!. Auto skončilo v potoce a jeho našli policisté v lese. Nadýchal 2,7 promile. „Byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ upřesnila policistka. Řidiči hrozí až tříletý trest.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.