Mim Upír Krejčí po opilecké nehodě: Tučná pokuta a zákaz řízení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mim Upír Krejčí po opilecké nehodě: Tučná pokuta a zákaz řízení!

Oblíbenému herci soud neuvěřil.
Oblíbenému herci soud neuvěřil. (CNN Prima News, Pavel Machan)

Za bouračku v opilosti mu napařili pokutu 244 tisíc korun a zákaz řízení na 30 měsíců. „Odvolali jsme se,“ řekl deníku Aha! Václav Upír Krejčí (67). U soudu se cítil špatně. „Soudce mě od prvního pohledu nenáviděl,“ popsal mim svůj pocit.

Ortel byl prý jeho právníkovi jasný od začátku. „Po první větě pana soudce se ke mně naklonil a řekl mi, že mě odsoudí,“ líčil Upír nepříjemné okamžiky v soudní síni. Na jejich argumenty prý ani nepřišla řeč. „Podle nich jsem narazil do stromu, ale tam žádný nebyl,“ postěžoval si.

Vulgární muž blokoval sanitku! Bělorusko v dluhové pasti a Upír Krejčí u soudu neuspěl!

Video se připravuje ...

Nechápe, proč si ve výpovědi přisadila i manželka Zuzana (50). „Řekla, že vydělávám hodně peněz, že mi měsíčně zbyde padesát tisíc. Asi aby byla pokuta co nejvyšší. Přitom všichni z branže víme, jaká je situace, ruší se vystoupení, protože se bude šetřit na topení,“ zdůraznil Krejčí.

Zlá minuta

Moment, kdy letos v červnu vypěnil kvůli nevěře manželky, skočil do auta a po 200 metrech se vyboural a skončil v potoce, by rád vymazal ze života. Chtěl potrestat ženu, a přitom zasolil hlavně sobě. Soudce rozhodl, že pil před jízdou, Upír tvrdí, že si lahev vzal s sebou a vypil ji rychle v lese až po bouračce. „Taky tam zaznělo, že mě museli dva hasiči podpírat, jak jsem byl ožralý. Tak to nebylo, byl jsem bos a v lese mě všechno píchalo do chodidel,“ bránil se Krejčí.

Václav Upír Krejčí: Náhlovský přijímal návštěvy na benzínce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.