Bude Patrasová pykat? Soud a 3 roky vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Bude Patrasová pykat? Soud a 3 roky vězení!

Dáda Patrasová odmítá vinu za bouračku: Může za to moje auto! Já nic…
Dáda Patrasová odmítá vinu za bouračku: Může za to moje auto! Já nic… (avid Malík, Karel Kopáč, Tonda Tran, Aktu.cz, Facebook.com)

Ve vyšetřování nehody Patrasové (66), kdy patrně s podnapilém stavu havarovala kousek od svého domu, nastal nečekaný zvrat. Těžko říct, jestli se Dáda vyhne soudu, ba co víc? Hrozí jí i tři roky natvrdo!

Dáda havarovala letos v květnu, její vůz se zarazil o mantinely a airbagy létaly na všechny strany. Královna dětských srdcí se následně odmítla podrobit dechové zkoušce, čím se dopustila přestupku, za který jí hrozí zákaz řízení na 2 roky, 7 trestných bodů a taky pokuta, která by mohla dosahovat až 50 000 korun.

Jenže vše je trochu jinak! Podle policie se případ šetří jako trestný čin! Pokud by se nyní potvrdilo, že byla Patrasová za volantem pod vlivem alkoholu, hrozilo by jí až tříleté vězení. S největší pravděpodobností ji nyní nemine soud.

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

„Pražští policisté okolnosti této dopravní nehody vyšetřují, nicméně právo na poskytování informací si v této věci vyhradilo Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 10,“ vyjádřil se pro TV Nova policejní mluvčí Jan Daněk. Dáda ale nadále popírá jakoukoli vinu. „Auto je doteď v servisu, v motoru byla poškozená nějaká součástka. Bylo to neovladatelné,“ svěřila se deníku Blesk.

Bezprostředně po nehodě přitom tvrdila, že jí z očí spadly sluneční brýle, které chtěla sebrat a během toho nabourala. Už této verzi ale nikdo příliš nevěřil. Když totiž tehdy Patrasová od bouračky odcházela, potácela se z jedné strany na druhou a dokonce upadla na zem a zůstala na ní sedět.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
14. 10. 2022 • 15:27

Při první nehodě se díky ní podařilo dopadnout hledaného muže a při druhé nehodě nikoho nezranila, takže 3 roky natvrdo je blbost, ale zákaz řízení a tučnou pokutu by vyfasovat měla.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.