Felix řádil na plese: Proč Dádě nevadí jeho přítelkyně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Felix řádil na plese: Proč Dádě nevadí jeho přítelkyně?

Felix na plese s půvabnou Vandou
Felix na plese s půvabnou Vandou (Pavel Machan )

A zase ten Felix! Nestárnoucí štramák na Česko-Slovenském plese zabil dvě mouchy jednou ranou. Za nemalý honorář zahrál a pak se bavil. Na bál totiž Slováček nepřišel sám, ale s půvabnou brunetkou Vandou.

Felix nepolevuje ani po osmdesátce. Rád se ve společnosti baví, a když je možnost tančit, tak tančí. A jelikož jeho manželka Dáda Patrasová (67) se společnosti vyhýbá, tak si muzikant občas najde náhradu. „Každý muž tady má svoji manželku, tak já jsem si vzal kamarádku, přítelkyni. Už jsme tady loni byli spolu. Je to Vanda, pohybová specialistka,“ prozradil Aha! Slováček.

Slováček (80) na ČS plese s mladou přítelkyní! Dáda mi jí schválila, tvrdil Blesku

Video se připravuje ...

I když by se mohlo zdát, že bude mít muzikant doma peklo kvůli sličnému doprovodu, tak naštěstí se domů potají plížit nemusí. „Vandu Dáda schválila, protože se znají. Takže doma bude klid,“ tvrdí s úsměvem Felix, který nejdříve splnil povinnosti vůči plesu a pak se vrhl na taneční parket. „Miluju tanec a jsem strašně rád, že je tady Vanda se mnou. Velmi dobrý jsem v jivu, jsem specialista na jive,“ dodal.

Kdo vynesl nejdražší šperky?

Záře hvězdných hostů si v ničem nezadala s leskem šperků, jimiž se ozdobily přítomné dámy. Vůbec nejdražší šperky vynesla misska Karolína Mališová (27). Souprava náhrdelníku, náušnic a prstenu z českého klenotnictví ALO Diamonds přesáhla astronomickou hodnotu 5 milionů korun!

Daniela Brzobohatá a Ondřej Brzobohatý- Československý ples

Video se připravuje ...

Hodnotou šperků jen krůček za Mališovou zůstala herečka Nela Boudová (56), která měla od stejné firmy svěřené šperky za více než 2,5 milionu korun. Modelku a historicky první českou vítězku Elite Model Look Martinu Šmukovou (50) ozdobila firma Tiami šperky z laboratorních diamantů v hodnotě přesahující 600 tisíc korun!



Přečtěte si
hejhej
20. 2. 2024 • 08:06

travina:
Trapný, škaredý , starý dědek Slováček

Alva
19. 2. 2024 • 16:57

"Štramáka" si představuji opravdu jinak.

travina
19. 2. 2024 • 05:24

Tak asi špatně vidím. Nadpis je o stárnoucím štramákovi, ale marně ho na fotce hledám. Vidím pouze odporného dědka Slováčka Jinak docela žasnu ... mít vážně nemocnou dceru a jít se někam bavit a trapně skotačit, tak to by dokázal, jen málokdo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.