Tajemství Felixe Slováčka (80): Splnili mu velké přání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Tajemství Felixe Slováčka (80): Splnili mu velké přání

Felix je na své potomky moc pyšný
Felix je na své potomky moc pyšný (Martin Klein, Herminapress.cz)

Z rytíře byl povýšen na barona! Titul ale Felix Slováček (80) doposud tajil. „Nemám ve zvyku se chlubit. Ale ano, jestli chcete, můžete mě oslovovat urozený pane,“ usmál se saxofonista.

Na rytíře řádu Ordo Militaris Teutonicus Levantis v Německu byl pasován už v roce 2005. A loni v květnu – u příležitosti svých 80. narozenin – byl český muzikant povýšen na barona.

Mlčeti zlato

Nikde o tom ale nemluvil, a nebýt dokumentu o jeho životě s názvem Felix Slováček – magická Šumava, který má premiéru příští rok, zřejmě by si to nechal navždy pro sebe. Sestřih z dokumentu teď ale můžeme vidět na Slováčkově turné Krásné je žít!, na které vyráží už ve čtvrtek.

Slováčka pasovali na barona! Ukázka z nového dokumentu!

Video se připravuje ...

Na Zbirohu

„Za zásluhy za rozvoj řádu a dále za zásluhy v oblasti společenské a kulturní, a především však v oblasti hudební, k životnímu jubileu osmdesáti let tě povyšuji do šlechtického stavu, hodnosti svobodného pána. Nechť tedy všichni, kteří mají k tobě úctu, tě oslovují urozený pane, pane barone,“ slyšel hudebník při ceremoniálu udílení titulu. „Felix si přál být baronem, a tak jsme mu to dali k osmdesátým narozeninám,“ svěřil deníku Aha! George Eckstein, komtur řádu, který má u nás své sídlo na zámku Zbiroh.

Patrasová a Slováček na společné tiskové konferenci: Hádka kvůli pití a Aničce

Video se připravuje ...

Velikonoce Dády Patrasové: Děti jí domlouvaly!

Letošní Velikonoce byly u Slováčků rozdělené. Zatímco Felix byl se svou prvorozenou dcerou René (46) ve Španělsku, Dáda trávila svátky jara na chalupě s jejich dětmi Aničkou a Felixem juniorem. „Oba si vzali mámu do parády a snažili se jí domluvit, aby se sebou něco dělala,“ řekl Aha! Slováček. Patrasová má problém s alkoholem už několik let. „Jsou týdny, kdy je dobrá, a pak nastane propad. Já tomu moc nevěřím, že s tím začne něco dělat. Musel by se stát zázrak,“ prohlásil Felix. „Já žádné problémy nemám, Felix by měl s těmito útoky přes média přestat,“ okomentovala to pro změnu Patrasová.



Přečtěte si
travina
3. 4. 2024 • 07:04

Pane jo ... to je nějaký omyl ne Měl by dostat nějaký jiný titul, jako třeba největší kur.e.v.ník a pak ještě nejhnusnější chlap v ČR

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.