Přiznání Dády Patrasové o soužití s Felixem: Rozvod řešili dvakrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Přiznání Dády Patrasové o soužití s Felixem: Rozvod řešili dvakrát!

Felix Slováček s Dádou Patrasovou
Felix Slováček s Dádou Patrasovou (Foto ara)

S Felixem Slováčkem (80), kterého si vzala před 41 lety, se chtěla Dáda Patrasová (67) rozvést dvakrát. „Řekla bych, že víckrát, dvakrát ale určitě,“ řekla Aha! hudebníkova manželka.

Se svým doposud přísně střeženým tajemstvím se vůbec poprvé Dáda svěřila v novém dokumentu Felix Slováček – magická Šumava, který bude mít premiéru příští rok. Pojednává o hudebníkově životě a když v něm Patrasová hovoří o tom, že se chtěla rozvést dvakrát kvůli manželovým záletům, Felix jí vůbec neoponuje. Naopak. „Ne vždy to, co dělám, je správné, ale nemůžu si pomoci,“ reaguje na manželčina slova dokonce v dokumentu. Druhý rozvod, který řešili už i právníci, způsobil Slováčkův nedávný románek s výtvarnicí Lucií Gelemovou (41), který se jaksepatří propíral na veřejnosti. Poprvé se ovšem Dáda chtěla rozvést už na začátku manželství kvůli manželovým veřejnosti utajeným různým románkům. Včetně toho, který měl s Jitkou Zelenkovou (73). „Našla jsem je doma v posteli,“ tvrdí dokonce Patrasová.

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem!

Video se připravuje ...

Rozpláče se

Celý dokument je velmi upřímný, nehraný a dojemný. A když přijde řeč na nemoc dcera Aničky, hudebník se rozpláče a za slzy se vůbec nestydí. Ve filmu jinak hovoří celá Felixova rodina, kolegové a velký prostor je věnován i Karlu Gottovi (+80). A proč v názvu dokumentu figuruje magická Šumava? Protože nápad natočit ho vznikl na Šumavě, když se Felix zajel podívat na místa, která Bedřicha Smetanu inspirovala ke složení Vltavy a opery Čertova stěna. S přáteli se ubytoval v Loučovicích u Lipna v hotelu Kilián. „Přímo před hotelem na břehu Vltavy je sousoší postav z této opery. A tak večer u skleničky vína vznikl záměr natočit film o mém životě právě na nádherné Šumavě,“ vysvětluje Slováček a upozorňuje, že ve filmu se samozřejmě objeví jeho rodné Malenovice nebo Brno a Kroměříž, kde studoval.

Krásné je žít!

Už 4. dubna vyráží Slováček na turné, které si sám nazval Krásné je žít! A součástí tohoto nového hudebně-filmového pořadu, se kterým bude objíždět česká města, je i sestřih dokumentu Felix Slováček a magická Šumava. „Do pořadu si na pódium také budu zvát hosty s mými dětmi v čele a poté při autogramiádě vždycky proběhne ochutnávka moldavských vín, které zbožňuji,“ říká Slováček.

Patrasová a Slováček na společné tiskové konferenci: Hádka kvůli pití a Aničce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.